Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bærearm til bil – få en sikker og behagelig kørsel

Bærearme sikrer dig og andre passagerer i bilen en behagelig og sikker kørsel, hvis du kører på ujævne overflader eller bump. De er en del af hjulophænget og kaldes også for svingarme, fordi de sørger for, at karrosseriet ikke hopper af.

En bærearm er supervigtig til bilen. Derfor er det nødvendigt, at du udskifter en defekt bærearm. I Biltema har vi et stort udvalg til de fleste bilmodeller. Du kan få mere viden om vores udvalg her på siden.

Hvornår skal du udskifte bærearm i din bil?

Før vi fortæller dig mere om vores udvalg, kan det være rart for dig at få mere viden om, hvornår du skal have udskiftet svingarmen i din bil.

Er du i tvivl, om du har en defekt svingarm? Så kan du gøre dig klogere på det her.

De typiske symptomer på fejl kan være en eller flere af følgende:

● Bilen trækker til den ene side, mens du kører.
● Du hører bankende lyde i affjedringen.
● Der er øget vibration, mens du kører.
● Du oplever øget slid på hjulene.

 

Årsager til fejl

Der kan være flere grunde til, hvorfor en svingarm bliver defekt. Trafikuheld eller slid på affjedringskomponenter er typiske årsager, men det kan også skyldes, at:

● vejoverfladen er ujævn og har lav kvalitet.
● du kører aggressivt.
● der trænger vand, snavs og støv ind.

En ordentlig kørsel og korrekt opbevaring af din bil vil derfor øge levetiden.

Kvalitetssikker bærearm til din bil

I Biltema betyder det meget for os, at vi kan tilbyde vores kunder god kvalitet til lav pris. Vi mener, at alle skal have muligheden for at købe kvalitetssikre varer, uden at det skal koste alverden.

Derfor er vi stolte af at tilbyde et udvalg af varer med faste lave priser, hvor kvaliteten er helt i top.

Hvilken bærearm passer til din bil?

Alle bilmodeller er forskellige og kræver derfor forskellige reservedele og værktøjer. Det kan ofte være umuligt at finde ud af, om den reservedel, du finder, passer til din bil. Vi kan gøre det langt nemmere for dig.

I stedet for at støve bilens manual frem kan du benytte vores smarte registreringsnummersøgning. Indtast blot din bils nummerplade, hvorefter du præsenteres for en oversigt over, hvilke reservedele vi har til lige netop din bil.

Blandt andet har vi bærearme, bæreamssæt, fjederspændere og kugleledsaftrækkere til følgende populære modeller:

● Audi
● BMW
● Chevrolet
● Ford
● Mazda
● Mercedes
● Opel
● Seat
● Skoda
● Volkswagen
● Volvo

Brug for hjælp? Kontakt os her

I Biltema har vi et serviceorienteret personale, der står klar til at hjælpe dig. Brænder du inde med spørgsmål, eller har du brug for hjælp til det mindste, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 70 80 77 70 eller skrive til vores mail på kundeservice@biltema.dk. Vi kan træffes alle hverdage mellem klokken 9-19 og lørdage og søndage mellem klokken 9-16.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.