Benzinfilter til MC

Hvad gør et benzinfilter?

Et benzinfilter er med til at filtrere og “rense” benzinen for skidt, rust og andet, som kunne finde vej ned i tanken, når du tanker din MC. Det kunne eksempelvis være en flig af noget maling, noget støv udefra eller rust, som har dannet sig i området omkring tankdækslet. Et benzinfilter forhindrer, at der kommer skidt fra tanken og ned til karburatoren, hvor benzinen bliver forbrændt. Når benzinen har været igennem benzinfiltret, er benzinen så ren som muligt, når det kommer ned og arbejder i karburatoren, så dit køretøj kan køre helt problemfrit. Det giver renere benzin og dermed mere for pengene.

Hvorfor skal jeg have et benzinfilter?

Hvis alt skidt, som måtte være kommet med ned i tanken, ikke bliver fjernet eller filtreret væk, kan det medføre defekter på maskinen, som både kan gøre levetiden på dit køretøj kortere, men også være til fare for dig som fører. Der er derfor ingen grund til ikke at installere et benzinfilter på din MC.

Benzinfilteret har desuden den fordel, at ved at benzinen bliver filtreret helt ren for snavs, m.m., så får du også fuldt udbytte af den benzin, der bliver fyldt på din MC. I sidste ende kan det altså både være billigere og mere sikkert for dig at installere et benzinfilter.

Hos Biltema finder du benzinfiltre af høj kvalitet til en god pris. Vores benzinfiltre er nemme at udskifte og rengøre. Du finder ligeledes benzinfiltre i forskellige størrelser, så du kan finde et, der passer til dit køretøj.

 

Hvordan rengør jeg mit benzinfilter?

Du kan rengøre dit benzinfilter ved at tage det ud og skille filterhuset ad. Vær sikker på, at du får fjernet al snavs. Ved at rengøre filteret kan det fungere i længere tid, men det er stadig nødvendigt at udskifte benzinfilteret jævnligt.

Hvis du ikke enten rengør dit benzinfilter jævnligt eller udskifter det, kan du risikere, at det bliver tilstoppet og vil derfor ikke fungerer optimalt. Det kan medføre uregelmæssigheder i benzintilførslen til karburatoren, hvilket går ud over dit køretøjs pålidelighed og dermed også køreglæden.

2 Søgeresultater