MC luftfilter til gode priser

Står du og mangler et MC luftfilter til din motorcykel? Så kan du nemt finde det du mangler her. Hos Biltema har vi et udvalg af flere typer MC luftfilter, så du kan finde det der passer til din motorcykel motor. Det er vigtigt at udskifte eller rense dit MC luftfilter for at give motoren maksimal beskyttelse og ydelse ud af motoren på din motorcykel. Derfor vil du kunne undgå unødvendig slid på motoren ved hyppig udskiftning af motorens luftfilter.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det rigtige MC luftfilter til din motorcykel, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

MC luftfilter - Sådan gør du din motorcykel forårsklar

Efter en lang og kold vinter, hvor din motorcykel har stået og ventet på at det bliver forår kan der nå at ske en masse. Derfor har vi samlet en tjekliste til dig, der skal i gang med at gøre din motorcykel klar til den første køretur i det dejlige forårsvejr.

  • Tjek olie og oliefilteret.
  • Tjek bremseklodserne og bremsevæske.
  • Tjek dækkenes mønstre (minimum 1 mm.) og dæktryk.
  • Puds og smør din motorcykel, så den skinner og glider let i de bevægelige dele.
  • Tjek alle lys og lygter virker på din motorcykel.
  • Tjek din motorcykels batteri.
  • Tjek slanger for mørhed og lækager.
  • Gennemgå om alt det elektriske fungerer korrekt.

 

Hvis du ønsker at være ekstra sikker på alt er iorden med din motorcykel, så er der flere dele du bør kontrollere og justere, før du tager på din første forårs køretur. Du kan blandt andet tjekke op på tændrør, forgaffel, kæde, kølervæske, MC luftfilter, kronrørslejer, hjullejer, stødsningssystem, støddæmper, basvingerleje, og tandhjul. Er du i tvivl om hvordan du gør anbefaler vi at du kontakter en mekaniker om at lave dette tjek for dig.

2 Søgeresultater