MC kæder

Står du og mangler nogle nye MC kæder til din motorcykel? Så kan du nemt finde det du mangler her. Hos Biltema har vi et udvalg af flere typer MC kæder, så du kan finde det der passer til din motorcykel. Vi har et stort udvalg af MC kæder samt kæderuller, låse og Gokart kæde.

Hvordan kontrollerer jeg min MC kæde?

Som første kan du starte med at se efter rust ved o-ringene på kæden. Hvis der kommer rust ud ved o-ringene er det fordi at smørelsen fra kædesprayen er forsvundet eller løbet ud. Du kan også tjekke efter om der er stive led og led med meget slup.

Når du har sat motorcyklen på centralstøttebenet kan du se om kæden forbliver lige stram eller slap, når baghjulet drejes. Slidte led i kæden viser sig som opstramning af kæden, når du drejer baghjulet i forskellige positioner. Drej gerne af flere omgange for at se om kæden bliver specielt stram eller slap. Der kan være tale om en kombination af et slidt kædehjul og kæde, hvis det er ved anden eller tredje om omgang at baghjulet bliver specielt stramt eller slapt. Prøv også at tage dækslet over forreste kædehjul af, hvis kæden på det nærmest “kravler” op  på spidserne af tænderne på kædehjulet, så er det på tide at købe en ny MC kæde og -hjul.

0 Søgeresultater