Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC briller

MC briller giver dig godt udsyn og høj sikkerhed, når du kører f.eks. motorcykel. Brillerne kommer i mange størrelser og modeller f.eks. solbriller og goggles. De giver den ideelle beskyttelse til dine øjne, når du kører med høj fart.
Vi har briller til både voksne og børn.

Hvornår kan jeg bruge MC briller?

MC briller er svære at undvære, da de sikrer dig det bedste udsyn og beskytter dine øjne, når du kører motorcykel, crosser eller lignende. De fleste motorcykelhjelme har indbyggede briller. Skulle din hjelm mangle et par gode briller, eller har du bare brug for et nyt par, har vi mange gode modeller.

Goggles er perfekte til køreturen, fordi de sidder meget behageligt og fast på ansigtet. Brillerne er ventilerede, så du undgår, at de dugger til, når du kører. Du justerer selv brillen, så du får den bedste pasform til dit ansigt. Dyrker du vintersport har vi nogle goggles, som du også kan bruge til skiløb.
Er du mere til almindelige briller, finder du også smarte solbriller til MC. Brillerne sidder tæt til ansigtet ved hjælp af et justérbart bånd. Derfor har de smarte briller samme gode pasform som et par goggles.

Uanset hvilket køretøj du foretrækker, er et par gode kørebriller et praktisk udstyr til din køretur. Vi har også mange gode modeller til dine børn, der også elsker udelivet med f.eks. motorcross og mountainbike.
Komfort og sikkerhed med MC briller
MC briller er ikke kun til for at se smarte ud. Brillerne tilfører komfort og sikkerhed, når du kører på din motorcykel, scooter eller lignende. Vind og vejr kan gøre det vanskeligt for dig at se noget. Derfor er et par briller eller goggles helt perfekte, fordi de beskytter dine øjne mod f.eks. vind, regn og sol. Dette gør, at det bliver mere behageligt for dig at køre, uanset vejrforholdene. Samtidig skaber brillerne større sikkerhed, fordi du får bedre udsyn med et par gode briller, som også beskytter dine øjne effektivt.

Hos os finder du et stort udvalg af smarte MC briller i forskellige designs. Find dine nye yndlings briller her på siden.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.