Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC tøj og udstyr

Hos Biltema arbejder vi hele tiden på at vores motorcykelhjelme, MC-tøj og beskyttelsesudstyr til motorcyklister opfylder de seneste krav og standarder. Vi ved at pasformen på MC-tøj er ekstremt vigtig og derfor findes det meste af vores MC-tøj i mange forskellige størrelser fra barn/junior,  til rigtigt voksne mænd.
Du er velkommen til at prøve vores udstyr og hjelme i varehuset, så du finder den helt rigtige størrelse og model.

Det bedste MC tøj

-er det der passer dig bedst har højest komfortniveau og høj sikkerhed. Minimumsudstyret vil for de fleste være hjelm, rygskjold, handsker, støvler, bukser og jakke. Skal du køre cross, bane eller er du i det hele taget til høj fart og action, kan du supplere med ekstra beskyttelsesudstyr. Til vinterkørsel og kørsel i tusmørke og nat er ekstra synlighed også vigtigt for sikkerheden.

Personligt MC udstyr

Har du brug for ekstraudstyr til at køre køre turen mere behagelig eller sikker kan Biltema også levere personligt udstyr som mc-briller, komfortsæde tilbehør til tøj, hjelm og ekstraudstyr.