Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC handsker tilpasset årstid og funktion

Når du kører motorcykel er det afgørende, at du har velfungerende handsker. Det gælder, uanset om du kører på en kølig efterårsdag eller en solrig sommerdag. Dine mc handsker er med til at beskytte hænderne fra kulde, slid, regn og løse sten fra vejen. Nogle er bedre til at beskytte specifikt imod kulde, mens andre har mere fokus på komfort eller på at understøtte udsatte områder. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvilke behov du har til dine nye mc handsker.

Se vores store udvalg af handsker herunder, og hvis du gerne vil have mere information, så kan du trykke ind på produktsiderne. Du er også velkommen til at kigge forbi din lokale biltema, her står vi klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige handsker.

Hvilke mc handsker kan du finde her på siden?

Vi har flere forskellige typer handsker, så du har mulighed for at finde en eller flere, der passer til dine behov. Fælles for alle handskerne er, at de er lavet i god kvalitet til en god pris. Du får med andre ord en god handske for få penge. Du kan tjekke vores udvalg af handsker herunder, som blandt andet indeholder.

  • Sommerhandske
  • Vinterhandske
  • MC handske i skind
  • Crosshandske
  • Regnhandske
  • Handske til vindstop

Mc handsker til beskyttelse af udsatte områder
Når du skal ud at køre, så skal du beskytte dig selv bedst muligt. Det indebærer blandt andet at køre med en beskyttende mc jakke, mc hjelm og andet sikkerhedsudstyr. Herunder finder du også mc handskerne, der beskytter hænderne i tilfælde af fald og slag fra løse genstande på vejen.

Vores skindhandsker er et rigtigt god valg, hvis du skal bruge nogle mc handsker, der kan beskytte dine hænder. De er lavet med knobeskytter og andre beskyttende elementer, som er med til at sikre, at dine hænder er beskyttet på farten. Derudover er handskerne lavet i robuste materialer, så du kan have glæde af dem i mange år fremefter.

Hvis du gerne vil have nogle beskyttende handsker, som kan anvendes i kølige perioder, så skal du vælge vores vinterhandsker. De er foret, så du kan holde på varmen, når du er ude på en køretur. Derudover har de også ruskindsforstærkning på fingrene og en visirvisker på tommelfingeren.

Handsker til beskyttelse mod vind og vejr
Udover at have en sommer og vinter handske der passer til både det kolde og varme vejr, så har vi også handsker, der beskytter mod andre vejrforhold. Vi har eksempelvis regnhandsker, der gør det behageligt at køre, selv når det står ned i stænger. Handsken beskytter mod regn og fugt, der kan irritere under kørsel. Du kan også få en handske, der er god mod hård vind. Dette er praktisk, hvis du er ude på en blæsende køretur.

Cross mc handsker
Hvis du kører motocross, gokart eller andet motorsport, så kræver det mere fleksibilitet i dine handsker, fordi du skal lave hurtige bevægelse. Vi har motocross handsker, som passer perfekt til motocross, gokart og andet. Handskerne har silikone på pege og langefingerspidserne, som er med til at give et godt greb om dit køretøj.

Du kan vaske crosshandskerne ved 30 grader enten i maskine eller hånd. Du bør dog undgå blegemiddel eller skyllemiddel, og handskerne bør ikke tørretumbles.

Har du spørgsmål?
Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores produkter eller andet, så er du meget velkommen til at henvende dig hos din lokale Biltema. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give gode råd, så du er sikker på at komme hjem med de helt rigtige handsker, der passer til dine behov.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.