Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Maskiner til bilpleje

Ønsker du dig en højtryksrenser, der kan være en stor hjælp, når du skal vaske bil og ordne andre praktiske gøremål derhjemme?

Hos Biltema kan du købe flere forskellige maskiner til bilpleje. Du kan blandt andet købe en højtryksrenser med en bilvaskebørste, en terrasserenser eller en rørrenser. Vi sælger alle vores maskiner til lave priser, og vi giver dig et stort udvalg at vælge mellem. Tag et kig her på siden og se vores maskiner, der kan være en hjælp, når du skal pleje din bil.

Gør det nemt for dig selv at vaske bil med maskiner til bilpleje

Har du prøvet at vaske bil med en højtryksrenser? Så ved du alt om, hvor nemt det kan være. Måske har du allerede en højtryksrenser stående derhjemme, men mangler det tilbehør, der skal til, for at du kan anvende den til bilvask?

Når du tager et kig på vores maskiner til bilpleje her på siden, vil du ikke alene finde forskellige modeller af højtryksrensere. Du vil også finde alt det ekstraudstyr, der skal til for, at du kan bruge din højtryksrenser, når du skal vaske bil.

For at du kan bruge din højtryksrenser, når du vasker bil, er det vigtigt, at du anskaffer dig en skånsom bilvaskebørste dertil. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at ridse eller på anden måde beskadige din bil, når du vasker den.

 

Brug en polermaskine og få et flot resultat

En anden maskine til bilpleje, som kan være god at have stående derhjemme, er en polermaskine. Er du flittig til at pudse og polere din bil, kan din polermaskine hurtigt blive din nye bedste ven. Den gør dit arbejde nemmere og resultatet flottere. Se vores udvalg af polermaskiner her på siden.

 

Skal vi hjælpe dig med din bestilling?

Giv endelig lyd, hvis du har brug for vores hjælp til din bestilling, eller hvis du har brug for uddybende information om et af vores produkter. Du kan fange vores kundeservice på telefon 70 80 77 70 eller på kundeservice@biltema.dk. Så hjælper vi dig hurtigt videre med dit køb.