Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Polermaskiner

Dit køretøj har brug for nænsom behandling, hvis du gerne vil holde en pæn overflade og undgå rust. Dette er tilfældet, uanset om det er din bil, båd, campingvogn eller motorcykel. Hvis du gerne vil beskytte din lak bedst muligt, så bør du investere i en af vores polermaskiner. Med en maskine til polering af dine overflader, så får du altid en fin, nænsom og grundig behandling af dit køretøj.

Udover at du passer bedre på din bil, så får du også en flot skinnende overflade, som du stolt kan vise frem til familie, venner og kollegaer. Det er en sand fornøjelse at køre i en bil eller på en motorcykel, som er nypoleret og skinnende. Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan din polermaskine kan give den bedste behandling, så er du altid velkommen til at rette henvendelse til vores dygtige personale i din lokale biltema. Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej, så du kan finde en polermaskine, der på bedste vis plejer dit køretøj.

Hvorfor bør du bruge en polermaskine på dit køretøj?

Gennem længere tid ophober der sig en masse snavs og skidt på din bil, motorcykel, autocamper eller båd. De små partikler som sætter sig fast er ikke et problem i starten, men i længden er de med til at øge risikoen for, at din lak ruster. Det er et typisk problem, at bilejere ikke lægger mærke til problemet, fordi det ikke altid er synligt for øjet. Men hvis du tog et mikroskop op for en upoleret bil og skalerede det op 1000 gange, så ville det ligne et bjerglandskab.

Når du polerer dit køretøj er målet derfor, at du fjerner eller mindsker bjergenes størrelse på en måde, som ikke beskadiger din overflade. Den bedste måde at gøre dette på er ved at bruge en polermaskine. Polermaskinen sørger for nænsom behandling af din overflade og giver dig mulighed for grundigt at pleje dit køretøj.

Vælg en polermaskine der passer til dit behov

Hos Biltema finder du et stort udvalg af polermaskiner, som passer til forskellige behov. Vi har mindre og større maskiner, som du kan vælge imellem. Vores polermaskiner passer til varierende opgaver, og du bør derfor overveje, hvilke behov du har til din maskine.

Vores billige modeller er et godt økonomisk valg, som kan passe til dig, der kan afsætte lidt ekstra tid til din behandling. Polermaskinen vil typisk have et mindre areal og færre omdrejninger i minuttet, så det vil tage længere tid at foretage en grundig behandling. Derudover kan der være forskel på lyd og vibrationsniveauet mellem vores modeller.

Vores dyrere modeller er det rigtige valg for dig, hvis du gerne vil have det bedst mulige værktøj til arbejdet. Vores maskiner er optimeret med lydeffekt- og vibrationsniveau. Derudover har vi et større spænd i omdrejninger i minuttet, som kan være fra 0-3000 til de meget fine behandlinger og 2000 - 4800 for de lidt grovere behandlinger.

3 gode råd til en optimal polering

Uanset om du skal polere din bil, motorcykel eller båd, så kan du med fordel følge vores 3 simple trin for en optimal polering.

Vask din overflade grundigt

Inden du starter med at polere, er det vigtigt, at du vasker dit køretøj grundigt med autoshampoo (uden voks). Vask bilen, motorcyklen eller autocamperen grundigt og tør derefter af, så overfladen er ren og tør.

Polering

Når køretøjet er ren og klar kan du polere din overflade. Her er det en stor fordel, at du har en polermaskine, fordi du slipper for irriterende hologrammer i lakken. Når du er færdig med at polere, så kan du påføre poleringscreme. Sørg for at det bliver tørret godt af bagefter.

Voksbehandling

Poleringen sørger kun for at fjerne vaskeridser og voksrester, mens voksbehandling beskytter din lak. Du kan bruge voks eller lakforsegling til at lukke porrerne i lakken, og dermed mindsker du chancen for ridser og flyverust. Start med at komme et tyndt lag på. Du skal gerne stoppe, når du har fået en fedtet overflade. Herefter skal voksen tørre, og når den ikke er fedtet længere, kan du tørre bilen af. Herefter skal den have tid til at hærde, og du har derefter et køretøj, der er så god som ny.

Vi står klar til at finde den rette polermaskine

Hvis du har flere spørgsmål omkring vores produkter eller services, så står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring og kan derfor hjælpe med, hvilken behandling der passer til din laktype. Så kig endelig forbi din lokale biltema, vi ser frem til at hjælpe dig.