Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Plæneklippere

Er det tid til at købe en ny plæneklipper, så græsplænen kan stå helt skarpt året rundt? Så kan du med fordel tage et kig her på siden, hvor vi har samlet vores brede udvalg af plæneklippere, græsslåmaskiner, robotplæneklippere og tilbehør til disse.

Input til dit valg af plæneklipper

Så snart jordtemperaturen er 7-8 grader, så begynder græsset at gro, og det gror hurtigt. Det kan du sandsynligvis nikke genkendende til, hvis du har din egen have.
For at bevare en flot og velholdt græsplæne, har du brug for den helt rigtige plæneklipper. Spørgsmålet er så bare, hvilken plæneklipper der er den rigtige for dig.
Du står over for en lang række svære beslutninger, når du skal købe en ny plæneklipper. Der er som udgangspunkt fire typer, du kan vælge mellem bestående af følgende:

  • Hånddreven plæneklipper
  • Plæneklipper med motor
  • Robotplæneklipper
  • Havetraktor

Hvilken der er den rette for dig afhænger i høj grad af, hvor stor en græsplæne, der skal slås. Samtidig bør det også afhænge af, hvorvidt du har det okay med at slå græs, eller om du helst vil slippe for det. Er sidstnævnte tilfældet, kan en robotplæneklipper være et godt bud.
Vores anbefaling er, at du gør dig nogle overvejelser om, hvilken type af græsslåmaskine der passer bedst ind i din have og din hverdag.

Sådan plejer og vedligeholder du din græsslåmaskine

En græsslåmaskine får en længere levetid, hvis man sørger for, at den bliver plejet og vedligeholdt ordentligt. Derfor bør man sørge for, at plæneklipperen så vidt muligt er beskyttet mod vind og vejr – optimalt set skal den gerne stå i et skur, i en garage eller under et halvtag, når den ikke bliver brugt.

Samtidig bør man skifte knivbladene på græsslåmaskinen fra tid til anden – det fører også til en hurtigere og mere effektiv græsslåning. Vælger man en motordrevet plæneklipper, skal denne naturligvis også plejes og vedligeholdes, hvilket i praksis betyder, at den skal have det nødvendige olie, og at den ikke må køres tør for benzin.
Du kan se vores store udvalg af plæneklippere og tilhørende udstyr / tilbehør lige her på siden.

Tegn på, at du skal skifte din plæneklipper ud

Plæneklippere holder desværre ikke for evigt – det gælder især, hvis man ikke har været god nok til at passe og pleje dem. Men er du i tvivl om, hvorvidt det er ved at være tid til at skifte din plæneklipper ud? Så er du ikke den eneste – det kan nemlig godt være en anelse svært at vurdere.