Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Plæneklippere på benzin

Hvis du er på udkig efter en helt ny plæneklipper med benzinmotor, så har du klikket dig ind på den helt rigtige underside. Hos Biltema fører vi et bredt udvalg af benzinplæneklippere i forskellige størrelser og prisklasser. Du kan se hele udvalget her på siden og samtidig sammenligne priser, lagerstatus og meget mere.

Her er fordelene ved den klassiske benzin plæneklipper

Udover en håndskubber, så er der næppe en plæneklipper, der er mere klassisk end den med benzinmotor. Selvom vi lever i en tid, hvor elmotorer er længere fremme end nogensinde før, så er der stadig mange danskere, der køber en benzin plæneklipper.

Det gør de blandt andet fordi, at en sådan plæneklipper er mere effektiv end mange af alternativerne. Den klipper græsset bedre og hurtigere, og den bliver ikke lige så udfordret af længere græs, som nogle af de andre typer af plæneklippere gør.

Samtidig kan man altid hælde lidt mere benzin på, og man undgår således at skulle vente på, at et batteri er ladet op, som man eksempelvis skal med en el plæneklipper.


Hvilken benzin plæneklipper skal jeg vælge?

Den rette benzin plæneklipper er ikke ens for alle; det afhænger nemlig af forskellige forhold som eksempelvis størrelsen på græsplænen, ønsker til funktioner, motorstørrelse og meget mere. Vores anbefaling er, at du taget et kig på udvalget af plæneklippere på benzin her hos Biltema, og herefter vurderer, hvilken model der passer bedst til dig.

Overvej gerne, om plæneklipperen skal have en kraftig motor, om den skal kunne klare store eller små græsplæner, hvordan den skal klippe græsset, og om den skal have en justerbar klippehøjde. Alle disse ting kan du naturligvis læse mere om på de enkelte produktsider, hvor de enkelte plæneklippers funktioner og specifikationer er beskrevet.

Forlæng plæneklipperens levetid med disse råd

Selvom vi sælger benzin plæneklippere til favorable priser her hos Biltema, så har vi forståelse for, at en ny plæneklipper er et relativt stort køb. Derfor gælder det naturligvis om at passe så godt på den som overhovedet muligt, da man på den måde forlænger levetiden.

Der er generelt tre gode råd til at forlænge plæneklipperens levetid:

  1. Opbevar den i ly for vind og vejr (eksempelvis i et skur, i en garage, i en carport eller under et halvtag)
  2. Sørg for ikke at køre plæneklipperen tør for benzin og olie
  3. Brug det nødvendige tilbehør og skift dele, hvis de bliver slidt

Hvis du følger ovenstående, er du godt på vej til at holde godt gang i din plæneklipper henover de næste mange år.

Plæneklippere på benzin til attraktive priser hos Biltema

Hos Biltema forhandler vi udelukkende varer til konkurrencedygtige priser, og vores plæneklippere på benzin er ingen undtagelse. Vi har et bredt udvalg af græsslåmaskiner, der kan købes til fornuftige priser, så det ikke behøver at koste en formue at få sig en benzindrevet plæneklipper.

Du kan udforske udvalget af plæneklippere på benzin lige her på siden. Hvis du klikker dig videre til produktsiderne, kan du nemt købe de enkelte plæneklippere og hente dem i dit lokale varehus efter blot 30 minutter. I dag kan altså blive dagen, hvor du anskaffer dig en ny og effektiv benzin plæneklipper.