Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Havetraktorer

Skal du have en ny havetraktor, så har vi med al sandsynlighed den rette til dig her hos Biltema. Du kan her på siden se vores udvalg af havetraktorer og dertilhørende tilbehør, som naturligvis kan købes til attraktive priser – nøjagtigt som du kender det, når du handler hos Biltema.

Derfor er en havetraktor et must-have

Hvis du har en stor grund med en stor græsplæne, så er en havetraktor simpelthen et must-have. Med den helt rette havetraktor kan man nemlig slå selv de største græsplæner hurtigt og effektivt – samtidig med, at man sidder behageligt undervejs.

Skulle man slå den samme græsplæne med en håndskubbet plæneklipper, ville det ekstra tidsforbrug hurtigt gøre det til en sur pligt, der ikke var besparelsen værd. Køber man en stor plænetraktor med tilhørende opsamler, kan man nemt og hurtigt få overstået klipningen af græsplænen, samtidig med, at man får en fantastisk havemaskine til brug i andre situationer.
Bor du på en landejendom, eller har du blot erhvervet dig et hus med en stor grund, hvor en havetraktor kunne være praktisk, så tag et kig på vores udvalg her på siden.

Hvad definerer den perfekte havetraktor?

Det er naturligvis meget individuelt, når man skal definere den perfekte havetraktor – og det er ikke nødvendigvis en nem opgave. Her hos Biltema har vi dog givet det et forsøg. I vores øjne er den perfekte havetraktor en af høj kvalitet, med en stor klippebredde, samt forskellige funktioner til håndtering af græsset (udkast, opsamling eller bioklip).

Den perfekte havetraktor skal også gerne have en kraftig motor og en trækkrog, der gør den brugbar i andre situationer end blot ved græsslåning. Det kunne eksempelvis være til træk af en trailer eller trækvogn rundt på grunden eller lignende. Endelig skal den også gerne have nogle store og kraftige dæk, der er lavet til at sikre både komfort og fremkommelighed på både jævne og ujævne grundlag.

Hvis en havetraktor kan levere alt dette, så er den godt på vej til at være det perfekte valg i vores øjne. Heldigvis har vi da også havetraktorer i vores varehuse, som lever op til alle de ting, som vi har nævnt ovenfor. Så hvis du er enig i, at det er kendetegnene for en god plænetraktor, er det bare med at bestille den ønskede model online og hente den i dit lokale Biltema varehus allerede i dag.

Slå dig løs i vores store udvalg af havetraktorer

Du kan her på siden se vores store udvalg af havetraktorer og tilbehør til disse – og det er nemt at slå sig løs. Vi har nemlig sørget for, at du altid kan se den aktuelle lagerstatus for de enkelte maskiner. På den måde behøver du aldrig at være i tvivl om, hvorvidt vi har den givne havetraktor på lager.

Du kan også bestille og betale for din nye havetraktor eller tilbehør til denne via internettet. Så sørger vi for at stille den klar til dig i dit foretrukne Biltema varehus. På den måde er du sikret, at den ikke er blevet solgt, inden du når frem – og samtidig kan du springe køen over.