Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alt til elhegn

Er du på udkig efter en praktisk og effektiv løsning til indhegning? Så er et elhegn i den grad en oplagt kandidat.

Et elektrisk hegn rummer en lang række fordele. Det er en sikker måde at holde dyr trygt inden for et areal.

Hvis dyrene rammer hegnet, vil de opleve et let stød, som ikke er skadeligt. Det vil blot sørge for, at det falder dem naturligt at blive inden for indhegningen i fremtiden og ikke forsøge at løbe igennem.

Her kan du finde alt, hvad du skal bruge for at opsætte et smart hegn. Kom i gang med dit projekt, og klik alt nødvendigt udstyr hjem til din nye indhegning allerede i dag.

Der er mange fordele ved et elhegn

Et elhegns funktion er den samme som ved et hvilket som helst andet hegn. Det sørger for at holde dine dyr inde, så de ikke stikker af, laver ravage eller på anden måde er til gene for dig eller andre.

Der er dog en række helt centrale forskelle mellem et elektrisk hegn og et almindeligt hegn. Og på den front vil vi vove at påstå, at det elektriske hegn løber med de fleste plusser.

I tilfælde af at dyrene rammer ind i hegnet, vil de opleve et let stød, som får dem til at huske på, at de ikke skal gentage handlingen. På den måde er et hegn af el langt mere effektivt end et traditionelt hegn, fordi det regulerer dyrenes adfærd intuitivt.

Hegnets adfærdsregulerende egenskab betyder også, at dine dyr er langt bedre beskyttet og mindre sårbare over for skader, som et traditionelt hegn kunne forårsage.

Dels sørger det lille stød for at minde dyrene om, at de ikke skal bryde igennem hegnet, men vælger de at gøre det alligevel, får dyrene færre skader ved et elektrisk hegn end ved et konventionelt hegn. Det skyldes det elektriske hegns spinkle og mere fleksible konstruktion.

Skab en tryg ramme om dine dyr

Der findes mange fordele ved at vælge et elektrisk hegn frem for et trådhegn i traditionel forstand.
Udover at holde dine dyr inden for indhegning bliver andre uvelkomne dyr holdt uden for indhegningen.

Det elektriske hegn virker nemlig både afskrækkende på dyr indenfor hegnet, men også for rovdyr uden for hegnet. Eksempelvis kan du holde ræve og andre ubudne gæster væk, så din hønsegård ikke forvandles til et blodbad. Det samme gælder, hvis du holder fugle.

Elbånd, -reb og -tråd – find det hele her

Her har vi samlet et komplet udvalg af alt det udstyr, du har behov for, når du skal opføre et stabilt elhegn. Hvad end du søger hegnsstolper, elbånd, elagregat eller andet nyttigt, kan du finde det lige her på siden.

Vi forhandler også de nødvendige sikringer, så du kan signalere over for forbipasserende, at hegnet er elektrisk. På den måde kan du advare folk på forhånd, når de passerer.

Du kan sætte advarselsskilte op, så man undgår chokket ved stødet, og indikere over for passerende, at du ikke ønsker færden på dit område.

I vores udvalg her på siden kan du også finde en hegnstester, som sikrer, at dit elektriske hegn har den helt rigtige spænding.

Uden en tester kan det være svært at kende til hegnets intensitet, og det kan føre til, at hegnet enten er for stærkt eller for svagt i styrke. I begge tilfælde har du høj risiko for at opleve et negativt udfald.

Køb en komplet samling af udstyr til dit nye elhegn her.