Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Havehegn

Her finder du alle dele, du behøver til et komplet hegn i ståltrådsnet. Vi har også tilbehør til elhegn.

Trænger dit gamle hegn til en udskiftning, eller skal du til at lave nyt havehegn? Hos Biltema kan du finde et utal af materialer til havehegn, uanset om du er til hegn med store masker eller små masker. På siden her kan du både finde stolper, net og låger - kort sagt alt det, som du har brug for, når du skal have nyt havehegn. 

Havehegn til hund

Mange vælger at hegne haven ind for at holde udefrakommende væk eller holde husdyr på matriklen. Derfor er det vigtigt, at havehegnet er holdbart, så sikkerheden bliver holdt i top. 

Hvis dit havehegn har til formål at holde hunden i haven, er der nogle enkelte elementer, du med fordel kan tage højde for:

  • Er maskerne så små, at hunden ikke kan gå igennem? Flere og flere danskere anskaffer sig små hunde, og de kan nemt smutte igennem maskerne på mange af de klassiske masker på havehegnet. Hvis du køber hunden som hvalp, kan det være en god ide at købe et hegn med små masker, så hunden ikke kan løbe ud.
  • Hvis du derimod har store hunde, skal du måske have et ekstra holdbart hegn. Hvis hunden hopper op af hegnet, når der kommer forbigående, eller I får gæster på besøg, kan det slide på hegnets holdbarhed. Hvis du har det klassiske trådhegn, er det derfor vigtigt, at du køber materialer til hegnet, der er i god og holdbar kvalitet. 

Billigt have hegn 

Hos Biltema sætter vi en ære i at sælge produkter til en skarp pris, men hvor kvaliteten stadig er i top. Det gælder naturligvis også vores havehegn, hvor du kan finde billige materialer til dit næste hegn-projekt. Hvis du er i tvivl om materialevalg, er du altid velkommen til at spørge vores personale til råds. Besøg din lokale Biltema, hvor vi står klar til at hjælpe dig godt i gang med dit nye havehegn!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.