Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hvad kan jeg bruge en presenning til?

En presenning kan bruges til et utal af formål. Den er især praktisk til at afdække en række redskaber, møbler og meget mere. Du kan få presenninger i flere forskellige størrelser og udformning, samt tilbehør i form af eksempelvis klemmer og tape.

En presenning er lavet af et kraftigt UV-bestandigt materiale, som tåler alt fra regn til høje og lave temperaturer. Derudover holder de til en del og er nemme at lappe, hvis der alligevel skulle gå hul på dem.

Brug presenning og beskyttelsesbetræk til at afdække eksempelvis:

  • Havemøbler
  • Haveredskaber
  • Grill
  • Telt
  • Paller
  • Trailere

Presenninger fås i forskellige farver, men de fleste kender nok især til den klassiske mørkegrønne variant. Dette er en populær farve til presenninger, da den er diskret og nem at camouflere, hvis den skal stå ude i haven.

Beskyttelsesbetræk til dine havemøbler

Brug eksempelvis et beskyttelsesbetræk til havemøblerne, så de ikke står og samler for meget støv, når de står i garagen. Du kan også bruge det til at lægge over møblerne, når de står ude på terrassen, hvis det regner. Så kan du hurtigt bruge møblerne igen, når bygen er forbi, uden at skulle vente på at de tørrer.

En nyttig teltmakker

En presenning er også enormt praktisk, hvis du skal på camping eller festival, hvor du skal ligge i telt. Presenningen giver dig lige et ekstra lag af beskyttelse til regnfulde dage, så du kan holde dig tør på teltturen.

Afdæk din grill med en presenning

Brug også en presenning til at afdække din grill, så den ikke står og samler skidt, vand eller støv. Det mindsker omfanget af rengøring, når grillen skal gøres klar og beskytter grillen, så den kan bruges i mange, mange år.

Hvilken slags presenning skal jeg vælge?

Presenninger fås i mange forskellige størrelser og nogle er perfekt skræddersyet til bestemte formål. Det er eksempelvis ikke alle presenninger, der blot er et stort, fladt kvadrat - du kan nemlig også formsyede beskyttelsesbetræk til eksempelvis møbler eller griller. Formsyede beskyttelsesbetræk blæser heller ikke lige så let væk og kræver ikke at blive spændt fast på samme måde som almindelige flade presenninger.

Du kan få beskyttelsesbetræk, som passer til såvel runde som firkantede havesæt, ligesom du også kan få beskyttelsesbetræk til både en kuglegrill og et firkantet betræk til større griller.

Vælg presenninger i flere størrelser

Det kan altid være praktisk med en presenning, så sørg for, at du altid har en ved hånden. Det kan måske være fristende bare at købe den allerstørste presenning, der er - men den kan være svær at håndtere, hvis den ting som den skal dække er meget mindre. Vi anbefaler derfor, at du køber presenninger i forskellige størrelser, så du altid har en liggende til når behovet opstår. På den måde har du også altid en reserve, hvis der skulle gå hul på en eller den skulle vise sig at være lidt for lille.

Hvordan får jeg mest muligt ud af min presenning?

Hvis du vil have et gavnligt udbytte af din presenning, skal du huske at passe på den. Presenninger holder til en del, men da de ofte dækker for støv, snavs og skidt, bliver de naturligvis ofte beskidte. For at få mest muligt udbytte af din presenning bør du derfor gøre den rent i ny og næ, så skidtet ikke ophober sig.

Du kan gøre din presenning ren ved at folde den helt ud på eksempelvis græsplænen og spule den med vand. Før du pakker den sammen skal overfladen nå at tørre helt, så den ikke bliver jordslået.

Når du har rengjort din presenning er den så god som ny. Skulle der imidlertid være gået hul på den, kan du snildt lappe den med en omgang presenningstape. Hvis hullet er større kan du lime eller sy et mindre stykke presenning på der, hvor hullet sidder. På den måde kan du have glæde af din presenning i mange, mange år uden at den behøver at blive udskiftet.

Du kan ligeledes bruge presenningstapen til at forstærke kanterne eller på steder, hvor den er meget slidt, så du på den måde forebygger, at der kommer hul.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.