Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Havehandsker

Havehandsker letter havearbejdet og beskytter hænderne mod torne, tidsler og brændenælder. De giver et bedre greb om sten, fliser og haveredskaber, så du undgår vabler, slid på huden og skader fra skarpe kanter. Både våd og tør jord samt koldt vejr kan give tørre og irriterede hænder. Her hjælper havehandskerne også. Havehandsker fås både i all-round udgaver samt specialiserede handsker, der er fremstillet til specifikke typer arbejde. Hos Biltema finder du havehandsker i mange størrelser, alle lavet i gode materialer til en fornuftig pris.

Lugning og let havearbejde

Til lugning og let havearbejde, kan det være rarest med en let handske. Så er det nemmere at få fat i det rigtige ukrudt, så du ikke kommer til at hive de spæde gulerødder med op. De lettere handsker gør det nemmere at lede sig frem til ukrudtsstængler og få mest muligt af lange pælerødder med op. Meget lugearbejde foregår også om sommeren, hvor det er varmt. Så kan et par kraftige læderhandsker være ubehagelige at have på. Et par lette stofhavehandsker er rigelig beskyttelse ved det lette havearbejde, hvor du primært ønsker at beskytte hænderne mod snavs og jord.

Rosenhandsker

Rosenhandsker er specialfremstillet til at arbejde med roser og andre buske og planter med kraftige stikkende torne. Rosenhandsker er typisk lavet af læder eller skind med solide syninger, så tornene ikke kan trænge ind i syninger. Udover roser, kan de også bruges til arbejde med stikkende bærbuske som hindbær, brombær og stikkelsbær. Her er det en fordel, hvis handskerne er nogenlunde smidige og passer godt til hånden, så du kan arbejde med detaljerne. Rosenhandsker kan også bruges til stikkende buske som eks. tjørn, når de skal klippes ned eller fjernes.  Rosenhandsker har ofte langt skaft og kaldes også tit lange havehandsker. Synes du de lange skafter forhindrer arbejdsbevægelserne, kan du bruge korte læderhandsker sammen en langærmet, kraftig arbejdsskjorte eller jakke, der også beskytter mod torne.

Forede havehandsker

Forede havehandsker kan holde på varmen, hvis du arbejder ude om vinteren. Du kan også finde handsker, der er ekstra polstrede på dele af hånden for at beskytte mod slidskader og vabler.

Damehavehandsker i læder

Selvom man er en dame, kan man godt tage fat! Hos Biltema mener vi at kvinder også skal have ordentligt udstyr - derfor findes vores havehandsker med læderforstærkninger selvfølgelig også i damestørrelser i et flot og feminint design. Det er vigtigt at handskerne passer ordentlig både for at man kan få et godt greb og for at handskerne beskytter ordentligt.

Arbejdshandsker

Arbejdshandsker til haven med læderforstærkninger i dyrelæder eller kunstlæder eller med PU-forstærket inderside, gør dig klar til stort set alle opgaver i haven. Så kan du lægge fliser og udføre tungt havearbejde uden at være bekymret for at slide hænderne helt op.

Havehandsker til børn

Det er ikke sjovt at luge uden handsker med sart barnehud. Lad junior være med til havearbejdet med et par ordentlige havehandsker, der beskytter mod snavs, brændenælder og vabler.

Undgå tørre hænder efter havearbejde

Mange oplever tørre hænder efter havearbejde. Både fugtig og tør jord kan udtørre hænderne. Kulde stjæler også meget fugt fra huden. Havehandskerne beskytter mod kulde og fugt og hjælper mod den tørre hud. Efter havearbejdet er overstået kan håndvask og indsmøring med fed håndcreme modvirke tørre neglerødder og kløende hænder.

Vælg den rigtige havehandske

Det er vigtigt at vælge den rigtige havehandske for at få fuld arbejdsglæde og beskyttelse. Udfører du mange forskellige typer arbejde i haven, kan det være nødvendigt med kraftigere handsker til det grovere arbejde og letter havehandsker,der lader dig udføre detailarbejde, uden at du bliver for fummelfingret i handskerne.

  • Vælg en handske, der passer til det arbejde, du skal udføre.
  • Den skal beskytte tilstrækkeligt mod torne, slidskader m.m.
  • Samtidig skal handsken sidde godt og være smidig at arbejde med.
  • Vælg den rigtige størrelse handske: skindhandsker skal stramme lidt, når du køber dem, fordi læderet udvider sig. Ligger handsken længe uden at blive brugt i en længere periode, vil skindet trække sig sammen igen.
  • Hav evt. flere par handsker til forskellige typer arbejde.

Undgå smittefare

Jord indeholder mange bakterier, og det skal den sådan set også. Der kan også være parasitter og andre ubehagelige ting i havejorden. De jordbakterier og parasitter, du finder i Danmark, er ikke farlige at få på huden, men kan give maveonde med mere hvis du indtager dem. Med et par havehandsker bliver du mindre beskidt til at starte med. VI anbefaler alligevel at du husker at vaske hænder mellem havearbejde og kaffekoppen - bare for en sikkerheds skyld.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.