Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kunstgræs

Kunstgræs er meget populært i sportens verden, og måske er det netop derfor, at mange tror, at kunstgræs kun er tiltænkt fodbold- og golfbaner. Men kunstgræs egner sig til meget mere end det, og det bliver mere og mere brugt af private. Hos Biltema forhandler vi kunstgræs i høj kvalitet til skarpe priser. Læs mere om fordelene ved kunstgræs her.

 

Fordele ved kunstgræs

De fleste nyder at have en flot have, men det er ikke alle, der har grønne fingre. Nogle har hverken tid eller lyst til arbejde i haven, og så er kunstgræs en perfekt løsning til at få en flot have alligevel. Det kan også være, at du er præget af sygdom eller dårligt helbred, der gør, at du ikke kan arbejde i haven. Her er kunstgræs også et godt alternativ, da det nemt at lægge og ikke kræver vedligeholdelse.

Der er altså mange fordele ved at anlægge kunstgræs. Vi fremhæver nogle af dem her:

  • Kunstgræs ser flot ud året rundt og er ikke afhængig af vejret.
  • Denne type græs kræver ingen vedligeholdelse, og du sparer dermed både tid og besvær.
  • Græsset har flere års holdbarhed.

 

Hvor kan man bruge kunstgræs?

Kunstgræs kan bruges alle steder, hvor man normalt ville have en græsplæne eller grønne arealer. Flere danskere har fået øjnene op for kunstgræsset og skifter havens græsplæne ud med kunstgræs.

Kunstgræs kan også bruges til mindre arealer, såsom terrasser, verandaer og altaner, hvor man ønsker en hyggelig, grøn stemning. Nogle dækker altanen helt til med kunstgræs, hvor andre bruger det som en del af indretningen og laver et hyggeligt hjørne med kunstgræs.

Eller hvis man bare har lyst til at putte tæerne.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.