Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Luftgummihjul i god kvalitet til faste lave priser

Mangler du et luftgummihjul til din trillebøre, sækkevogn, græsslåmaskine eller noget helt andet, så finder du det her på siden. Vi har et stort udvalg af hjul og dæk, som kan bruges til at transportere dine materialer. Du finder forskellige typer luftgummihjul her på siden, så du har mulighed for at finde ét, der passer perfekt til dig.

Hos Biltema finder du altid kvalitetsprodukter til faste lave priser, og det gælder også vores luftgummihjul, som du finder herunder. Du finder flere informationer omkring vores hjul under hver produktside. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services, så er du mere end velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema, hvor vores dygtige personale er klar til at besvare spørgsmål.

Luftgummihjul til din vogn eller køretøj

Hos Biltema finder du luftgummihjul, der har forskellige størrelser og kvaliteter, så du har mulighed for at finde et hjul tilpasset dine ønsker. Vi har hjul, der passer perfekt som reservehjul til din trillebør, mens andre kan fastspændes kasser eller materialer, så de bliver nemmere at transportere. Du finder også hjul, der kan erstatte dine slidte plæneklipperhjul. Vi har et stort udvalg af forskellige luftgummihjul og dæk, så du er sikker på at finde det rette hjul til din situation. Alle vores produkter er i god kvalitet til faste lave priser.

Hvordan finder du det rigtige hjul?

Når du skal investere i et hjul, så er der flere overvejelser, som du bør gøre dig. Vi har herunder samlet en række overvejelser, så du er sikker på at finde et hjul, der passer perfekt til din opgave.

Tjek størrelsen på dit hjul

Når du skal vælge det helt rigtige hjul, så er det afgørende, at dimensionerne passer med dit udstyr. Har du eksempelvis en plæneklipper eller en trillebøre, som mangler et hjul? Så er det vigtigt, at du har de helt præcise mål for hjulet. Disse mål vil du typisk kunne finde i den manual, som følger med, når du har foretaget et køb. Hvis du ikke har din manual længere, så kan du altid tage kontakt til forhandleren af din plæneklipper, sækkevogn, trillebøre mm. De vil have de præcise mål, så du er sikker på at finde et hjul, der passer i størrelsen.

Tjek hjulets kapacitet

Det er ikke alle luftgummihjul, som kan holde til mere end 100 kilo i vægt, og det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på hjulets kapacitet. Hvis du skal bruge et dæk, som kan transportere tunge genstande på omkring 100 kilo, så skal du være sikker på, at hjulet er i stand til dette. Du finder oplysninger omkring dækkets kapacitet under produktsiden.

Fastgørelsesplade

Skal du bruge et hjul, der har en fastgørelsesplade, så finder du det her på siden. Med en fastgørelsesplade har du mulighed for at fastgøre dit luftgummihjul til materialer, som dermed kan gøres mobile. Det giver gode muligheder, hvis du eksempelvis skal flytte. På denne måde kan du hurtigt og effektivt flytte rundt på dine materialer, uden at du selv skal til at løfte.

Skal hjulet køre på en bestemt overflade?

Når du er i gang med at overveje, hvad hjulet skal kunne, så er det også relevant at tænke over, hvilken type overflade det skal køre på. Vi har eksempelvis punkteringsfri dæk, som kan være relevant, hvis dit dæk skal køre rundt på en hård overflade, hvor der kan være flere skarpe genstande.

Har du spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores produkter eller bare gerne vil have lidt rådgivning omkring, hvilke hjul der vil passe til din situation, så er du mere end velkommen til at henvende dig hos din lokale biltema. Her står vores dygtige personale klar til at svare på dine spørgsmål, så du er godt klædt på til at træffe en beslutning. Du kan se åbningstider for din lokale Biltema oppe i venstre hjørne af skærmen. Vi ser frem til at hjælpe dig.