Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Havevanding

Her finder du et stort sortiment af produkter til havevanding. Her finder du alt, der skal til for at vande din have nemt og billigt. Vi har alt fra slanger og mundstykker til koblinger og krantilslutninger. Vi har også flere typer vandspredere og timere, samt vandkander og regntønder. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller har brug for vejledning til at finde det rigtige til havevanding, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Sådan sparer du penge ved korrekt havevanding


Selvom du måske synes der regner lidt for meget i Danmark, så har vi flere perioder hvor der er meget tørt og varmt. I disse perioder har din have brug for en hjælpende hånd for at få den nødvendige mængde vand den behøver. Planter har brug for vand for at overleve, ellers oplever du hurtigt at bladene begynder at hænge og på sigt en vissen plante. Vi giver dig her nogle gode råd til at vande med omtanke og dermed spare penge.

 1. Genanvend regnvand
  Du kan med fordel sætte en beholder op, der kan opsamle regnvand, som du senere kan bruge til havevandning.
 2. Grundig havevanding
  Planlæg gerne dine havevandings tidspunkter og vand i rigelige mængder, når du vander også. Derved undgår du at vand lidt i flere omgange.
 3. Vand kun når det er nødvendigt
  Undgå at overvande din have, både af hensyn til ikke at bruge unødvendige mængder vand uden formål og for dine planters skyld. Vand derfor kun de planter der har brug for det. Tjek vande anvisningen til de planter du har. Som fingerregel skal du kun vande når jorden er tør, dette kan du tjekke ved at stikke en finger i jorden og mærke om den er fugtig eller ej.
 4. Find en vandingsmetode der passer til dig og din have
  Der findes mange måder at vande en have på, derfor skal du klarlægge hvad du har behov for og hvilken type have du har. Hos Biltema finder du både vandkander, sprinkler og haveslanger for at gøre det nemt for dig at finde en løsning til dig og din have.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.