Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vandslanger til haven

Om det er en vandkande, der skal fyldes, eller en vandpistol, der skal gøres klar til krig. Vandslangen er en trofast følgesvend i haven både om foråret, sommeren og til efteråret. Når du går i haven, er det vigtigt at have noget godt udstyr. Så står du undgår du vand ud over det hele, fordi din vandslange måske kan lække eller i værste fald være sprunget af ved vandforsyningen. Det kan også være nyttigt med en slangetromle eller en slangeopruller til at holde styr på vandslangen, når den ikke skal bruges.

Hos Biltema finder du både vandslanger, spiralslanger og haveslanger af høj kvalitet sammen med tilbehør som slangetromler. På den måde kan du være dækket godt ind med udstyret, når du skal bruge vand i hus og have. Har du spørgsmål til vandslanger eller andet slags udstyr til haven, er du altid velkommen i din lokale Biltema, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål.