Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vandkande til den glade haveejer

Vand, lys og næring er de tre vigtigste ting, hvis du vil have en frodig have eller vindueskarm, hvor de grønne vækster spirer og trives. Her på siden finder du et stort udvalg af vandkander til indendørs og udendørs brug.

Vi tilbyder dig mange muligheder, når det gælder størrelse, materialer og farver, så du altid kan finde den model, der gør det lidt lettere at holde liv i planterne.

Find en vandkande, der passer til dig

Har du en stor have, hvor bedene bugner af blomster, grøntsager og frugt, får du brug for en stor kande, der kan rumme mange liter væske. I vores sortiment finder du kander, der kan klare både 5, 10 og 20 liter, så du slipper for alt for mange tunge ture mellem bedene og vandhanen.

Det er ikke kun i store haver, der er brug for en vand. Dyrker du krukker på terrassen eller har du fyldt vindueskarmen med duftende krydderurter og farverige blomster? Du kan naturligvis også finde mindre modeller i vores udvalg. Har du brug for en kande, der kun kan indeholde 1 liter vand, har vi en sød variant i zink, som skiller sig ud på grund af sit særlige materiale.

Vi tilbyder dig naturligvis også de klassiske modeller i plastik eller jern, der kan findes i flere farver.

Fugt bladene med en bestøver

Har du grønne fingre, der virkelig spirer, har du også brug for en bestøver.

Den fugter og renser bladene på dine planter, så de får skønne betingelser at vokse under. Nogle planter mistrives ligefrem, hvis ikke deres blade fugtes med jævne mellemrum.

Du kan overbruse dem på badeværelset, men har du mange planter, er det nemmere at bruge en bestøver, så slipper du for at slæbe blomsterne ud under bruseren. I stedet kan du fugte deres blade direkte på voksestedet i vindueskarmen, på hylden eller på spisebordet.

En varm sommer kræver ekstra vand

På samme måde som du selv har brug for ekstra væske, når varmen trykker, må du ikke glemme dine planter. I de varme sommerperioder, hvor solen virkelig bager over haven, har planterne brug for meget vand, hvis de ikke skal udtørre. Særligt, hvis du dyrker blomster i krukker og højbede, skal du hyppigt forbi for at fylde deres reserver.

Ved du, hvorfor det er vigtigt? Når vækster vokser på begrænset plads, har de ikke mulighed for at strække deres rødder dybt i jorden for at suge vand. På et tidspunkt vil de helt naturligt ramme krukkens bund. Derfor må du ofte forbi med den praktiske kande fyldt med vand, så du kan sikre, at planterne ikke kommer til at tørste og dermed mistrives.

Opnå korrekt vanding med vores modeller

Det kan være svært at dosere de rigtige mængder. Skal du samtidig tilføre væksterne gødning, så de gror godt, er det endnu mere afgørende, at du har det rigtige udstyr til formålet.

Har du styr på, hvordan du vander dine blomster og planter? Gule blade og hængende hoveder er tegn på, at den grønne vækst mistrives. I mange tilfælde skyldes det forkert vanding. Med en vandkande ved du til mindste dråbe, hvor meget væske du tilfører planten, og på den måde sikrer du, at den hverken får for meget eller for lidt.

Står dine blomster i en urtepotteskjuler med underskål, skal du vande i skålen, så planten selv kan suge det vand, den mangler. På den måde kan du let dosere, hvor meget den har brug for, og med en smart kande kan du heller ikke ramme ved siden af den smalle skål.

Hvor meget skal jeg vande mine blomster?

Er dine fingre endnu kun lysegrønne, kan det være svært at vurdere, hvor meget vand dine blomster har brug for. Heldigvis kan du følge en lille tommelfingerregel, som gør det lettere at finde ud af, hvor mange af de livgivende dråber, du skal dryppe i underskålen.

Man siger, at jo større en plante er, jo mere vand har den brug for. Den store monstera har derfor brug for meget vand, mens en lille tørkeglad kaktus kun skal vandes en gang hver anden uge.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.