Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Praktisk vandslangekobling til flere formål

Den praktiske kobling til din haveslange er en uundværlig lille hjælper, der kan bruges i flere henseender. Du kan derfor både have glæde af udstyret, når haven skal vandes, vinduerne vaskes, havemøbler spules, eller bilen skylles fri for støv.

Her på siden finder du et stort udvalg af koblinger, der kan anvendes til flere formål. Vi har naturligvis de klassiske mundstykker, som kan tilsluttes din almindelige vandhanekobling, men har du brug for 2-vejskoblinger eller 4-vejskoblinger, kan du naturligvis også finde det i sortimentet.

Hvad er en vandslangekobling?

Det er ikke kun den glade haveejer med de frodige blomsterbede og den bugnende køkkenhave, der kan have glæde af en koblingen. Det praktiske mundstykke er et uundværligt hjælpemiddel i flere situationer.

Skal bilen vaskes eller vindes spules? Du bruger først og fremmest en vandslangekobling til at montere haveslangen på vandhanen, så der kan løbe vand gennem slangen. Derudover kan du også bruge den smarte kobling, hvis du vil benytte en sprøjtepistol eller sprinkler til at vande bedene eller rengøre havemøblerne.

Hurtig og nem montering skaber stor fleksibilitet

Vil du kvikt skifte mellem sprinkler og sprøjtepistol eller har du brug for at tilkoble flere slanger til den samme hane? Det er hurtigt at montere en kobling til haveslagen og netop grundet den lette arbejdsgang, får du her et hjælpemiddel, der yder stor fleksibilitet.

Slangekoblingerne monteres direkte på vandhanen eller fastgøres på haveslangen afhængig af, hvilket behov du har. Vi har flere forskellige modeller på lager, så du kan altid finde en kobling, der passer den diameter, din vandslange har.

Sørg for ergonomiske arbejdsforhold i haven

Det kan være hårdt at komme i haven efter en lang vinter, men med det rigtige udstyr kan du hurtigt komme tilbage med fuld styrke. Vælger du værktøj, der er formet efter ergonomiske standarder, kan du undgå ømme arme, en træt lænd og tunge ben.

Når du udser dig en slangekobling blandt vores mange modeller, får du leveret en vare i høj kvalitet, der er produceret for at lette din arbejdsgang. Alle vores koblinger har et naturligt, blødt sidegreb og et behageligt håndtag. Samtidig er modellerne nemme at montere, så du hurtigt kan skifte mellem forskellige koblinger.

Undgå at slangen snor sig med en slangekobling

En vandslange kan være er en drilsk samarbejdspartner for den snor sig på kryds og tværs, når du trækker den gennem haven. Vil du undgå, at den vrider og stopper for vandets frie bevægelse?

Enden på slangekoblingen er udført, så den er yderst fleksibel, og dermed begrænser slangens lyst til selv at bestemme, hvordan den skal bevæge sig.

Koblinger i flere materialer

Vi tilbyder dig mange muligheder for valg af materialer, så du kan finde præcis den vandslangekobling, du har brug for. Vil du montere et mundstykke i messing? Det forkromede materiale er et stærkt valg, der sikrer dig en lang levetid med sin store modstandskraft over for vind og vejr.

Du kan naturligvis også finde varianter i plastik eller metal, hvis du foretrækker disse typer. Til alle koblinger kan du finde en matchende reduktionsventil.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.