Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Praktisk slangemundstykke til vanding

Der er altid noget at lave på de grønne udearealer. Ukrudtet skal luges væk i bedene, græsset skal slås, drivhusets vinduer vaskes og småfuglene fodres med mejsekugler. Er det tid til at komme i haven? Du har brug for det bedste udstyr, så det bliver en fornøjelse at nusse rundt under åben himmel, og vi leverer naturligvis alt det rigtige grej til dig.

Herunder kan du finde alt fra automatiske vandingssystemer til et praktisk slangemundstykke, så haven kan blomstre gennem hele sæsonen.

Opnå præcis vanding med et praktisk slangemundstykke

Der er mange fordele ved at vælge et praktisk slangemundstykke. Har du smukke bede i haven? Både blomster og grøntsager har brug for vand gennem vækstsæsonen, så de kan vokse optimalt og bringe liv og skønhed til din matrikel.

Vil du opnå en præcis vanding, hvor du doserer de korrekte mængder, er det smarte mundstykke en sikker løsning. Det kan justeres til dine behov, så du selv har mulighed for at vælge, hvilket vandtryk du ønsker.

Skal blomsterne have et hurtigt dusch, er en blød stråle en fordel, så du kan simulere den udeblevne sommerregn. Den sarte sprinklereffekt doserer en afstemt vandmængde, som tager forbehold for selv de mest diskrete vækster.

Fuld styrke med en sikker sprøjtepistol

Har du brug for mere kraft end sprinkleren kan klare? En sprøjtepistol leverer fuld styrke på vandstrålen med sin stærke jeteffekt. Jetstrålen er nem at navigere, så du kan ramme præcis det mål, du har i sigte.

Skal vinduerne vaskes, drivhusets spules i det tidlige forår eller bilens fælge skinne om kap med forårssolen, er en sprøjtepistol uundværlig.

Hurtig og nem montering

Det kan hurtigt blive en vandkamp at lægge arm med vandslangen, når et nyt hoved skal monteres. Heldigvis er det praktiske mundstykke både hurtigt og nemt at montere, så her behøver du ikke tage regntøjet på, før du skifter sprøjtepistolen ud med den almindelige munding.

Det klikbare system lader stykket glide på plads let og elegant, så du snart er klar til at lade vandet risle over haven.

Fleksibelt og behageligt håndtag

Bruger du mange timer i haven, er du afhængig af, at dit udstyr er behageligt at bruge. Håndtaget på det solide ekstraudstyr er fleksibelt at bruge med sine praktiske funktioner, og samtidig er det rart at holde om selv i længere tid.

Det vil derfor altid være en fornøjelse at bruge hjælperen, hvad enten du bruger den i kort eller lang tid.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.