Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sneskovl, sneslynge, vejsalt og tøsalt: alt til vinterens udfordringer

Vinteren er hård for mange. Det bliver mørkt og koldt, og med kulden kommer visse udfordringer. Vinteren påvirker ikke bare vores humør, men også vores små veje og indkørsler. Hos Biltema har vi gjort klar til den kolde og mørke vinter. Vi har sørget for, at du kan få din bil ud af indkørslen, ganske smertefrit.

Snerydningsmaskiner

Hvis du har behov for snerydningsmaskiner til snerydningen.

Udforsk alle vores sneslynger

Mangler du isskrabere eller andet vinterudstyr til bilen?

Vinterudstyr til bilen - se udvalget her

 

 

 

Vinter bringer mange udfordringer og det er vigtigt at forberede sig til dem. Uanset om man bor i lejlighed eller hus, er det rart at have vejsalt. Vejsalt er en hurtig løsning på frosten, hvis det ikke allerede er blevet spredt. Ved at sprede vejsalt eller tøsalt kan du undgå at det bliver for glat. På den måde øger du også sikkerheden for fodgængere og cyklister.

 

Sneskovl: giv dig selv mere frihed

Hos Biltema er vi glade for tilbehør og udstyr. Så glade at vi endda forhandler det til billige priser. En sneskovl er vigtigt om vinteren. Det er dog ikke hver eneste vinter, hvor frost og kulde er forfærdelig. I det tilfælde kan du sagtens bruge skovlen til andet havearbejde. Du kan f.eks. bruge den til havearbejde med muld eller flis. Hvis du har grønne fingre kan en mild vinter også være anledning til at plante. Forårsløg er f.eks. en af de ting som skal plantes i vinterhalvåret.

Nogle vintre er frosten meget hård mod vores jord og veje. Hvis temperaturen når omkring -10 minusgrader, bør du anskaffe dig noget skridsikkert materiale fremfor almindeligt vejsalt. Skridsikring kan holde til en minus temperatur helt ned til -25 grader.

Uanset om vinteren byder på minus eller plusgrader, kan du roligt anskaffe dig hjælpemidler til snerydning. Vi tilbyder et stort udvalg af sneskovle i metal og plast. Alle har det samme tilfælles. Høj kvalitet og lave priser.

 

Sneskovl, sneslynge, vejsalt og tøsalt: kom smertefrit gennem vinteren

Hvis du bor i et villakvarter bør du som minimum have en sneskovl. Den er handy når du skal skovle sneen væk fra indkørslen, så du hurtigt kan få bilen ud. Hvis du bor på landet bør du anskaffe dig reflekspæle. Reflekspælene markerer den vej du kører på. Når bilens, eller cyklens lys rammer refleksen, giver den et genskær så du ikke kommer på afveje. Vores trick er, at sætte pælene op, og fjerne sne efterfølgende. På den måde spare du tid, fordi området allerede er markeret af pælene. Som bonus, er pælene også lavet til at kunne klare minusgrader helt ned til -25.

Med Biltemas store udvalg af sneskovle, vejsalt, tøsalt og sneslynger kommer du trygt og godt gennem vinteren. Vinteren er slem, men det behøver den ikke at være. Med det rette udstyr kan du give dig selv mere frihed og klare de kolde udfordringer let og elegant. Vi glæder os til at hjælpe dig på rette vej med vores udstyr til vinteren. Vi ses i dit nærmeste varehus!