Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gulvplader og træfliser, som er nemme at lægge

Med gulvplader og træfliser kan du nemt lægge et godt underlag til din altan, terrasse eller garage - helt selv. Det er smart, hvis du gerne vil spare lidt penge ved at klare ærterne selv eller hvis du bare gerne vil se hurtige resultater.

Robuste gulvplader til udendørsarealer

Gulvpladerne skal blot lægges på en plan overflade. Det kan eksempelvis være på et flise- eller betonunderlag eller en græsplæne. Pladerne er yderst robuste og stabile og egner sig derfor rigtig godt til brug på udendørsarealer, såsom på altanen, terrassen eller i garagen.

Gulvplader af UV-bestandigt materiale

Både gulvpladerne og træfliserne er lavet af et UV-bestandigt materiale, som er udviklet til at kunne tåle både regn og høje temperaturer. På træfliserne sidder det UV-bestandige plastik på undersiden, mens gulvpladerne udelukkende består af plastik.

Træet på træfliserne er altså med til, at pladerne er flotte at se på, og de er derfor ideelle på eksempelvis altaner eller terrasser, mens plastikpladerne især er praktiske i garager eller som midlertidig gulvbelægning, eksempelvis i et selskabstelt.

Skridsikre træfliser

Hos Biltema finder flere forskellige slags træfliser, lavet af eksempelvis akacietræ eller trækomposit. Træfliserne er behandlet med en overfladebehandling, som gør dem modstandsdygtige overfor al slags vejr, samtidig med at de er nemme at holde pæne.

De er desuden lavet på en måde, som gør dem skridsikre, hvis der eksempelvis er faldet regn på terrassen. Det har man opnået ved den måde, som træbrædderne er sat sammen på eller ved at der eksempelvis er lavet riller i træet.

Med skridsikre fliser står du lettere fast og der er mindre fare for, at du eller andre glider og kommer til skade, selvom det har regnet.

Smarte til midlertidig gulvbelægning

Pladerne er nemme og hurtige at lægge og lige så hurtige at fjerne igen - hvilket jo er smart, hvis du bruger dem til midlertidig gulvbelægning.

På den måde behøver du ikke at overveje at leje et festlokale, når du skal holde fest, hvis du har plads til at holde festen i haven. Og det giver dig samtidig mulighed for at holde flere havefester i din egen have, da gulvpladerne nemt kan pakkes sammen og genbruges, når festen er forbi.

Små gulvplader, som er nemme og hurtige at lægge

Du køber pladerne i pakker med flere stk. og du bestemmer helt selv, hvordan og hvor de skal lægges. Hvor mange plader der er i hver pakke varierer alt efter hvilken slags gulvplader, du vælger.

Pladerne er som regel på størrelse med en udfoldet karklud, altså ca. 30 x 30 cm. Det giver dig frihed til at lægge pladerne på forskellige måder, alt efter hvor de skal lægges, og du behøver ikke at tænke på, at pladerne skal skæres til, som jo ofte er tilfældet med andre gulvtyper.

Hvordan lægger jeg mine gulvplader og træfliser?

Det er nemt og hurtigt at lægge et gulv med gulvplader. Hvis du blot følger disse punkter, er du godt på vej:

  • Læg pladerne på et plant underlag.
  • Hvis du placerer pladerne op mod en væg, bør du efterlade en spalte på 15 mm., der giver pladerne mulighed for at arbejde.
  • Hvis du bruger gulvpladerne som permanent gulvbelægning, bør du boltre den yderste række af plader fast.
  • Hvis du placerer dine gulvplader eller træfliser op til en dør, der åbner ud af, skal du huske at sikre dig, at pladerne ikke er for høje til, at døren kan åbne.

Hvordan gør jeg gulvpladerne rent?

Både gulvpladerne og træfliserne er enormt nemme at gøre rent. Du kan blot støvsuge dem og/eller spule dem med vand, hvis de er snavsede. Hvis der har samlet sig meget snavs under pladerne, kan du engang imellem også løfte pladerne, så der kan spules under pladerne.

Hvis du er i tvivl om hvilke gulvplader, du skal vælge eller hvis du har spørgsmål til, hvordan du lægger dem eller gør dem rent, så er du altid velkommen til at spørge os til råds i din lokale Biltema, hvor vi står klar til at hjælpe dig.