Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alt til dit nye stakit

Overvejer du at opsætte et helt nyt stakit? Eller mangler du en enkelt del, før dit projekt er i hus?

Vi forhandler en lang række produkter under kategorien “hegn”, herunder alle dele til at opsætte stakit.

Her på siden har vi samlet alt, du skal bruge for at opstille et komplet stakit. Du kan også klikke enkelte dele hjem, hvis særlige områder af dit hegn derhjemme trænger til udskiftning.

Vi sørger for at levere et kvalitetsprodukt, uanset hvad du klikker hjem. Holdbare og solide løsninger er vejen frem.

Tag et kig i vores velvalgte sortiment her på siden, og klik lige det, du står og mangler, hjem allerede i dag.

Et stakit kan indhegne alle havens skatte

Et hegn har som oftest ét håndgribeligt hovedformål: at holde noget inde eller holde nogen ude. Kombinationen af begge kan også være tilfældet, og ligegyldigt hvad hovedfunktionen er, vil en solid variant kunne leve op til begge formål.

At vælge denne form for hegn kan være gavnligt i mange sammenhænge – og du kan både anlægge det rundt om større og mindre arealer.

En af fordelene ved et stakit er netop, at det er en meget fleksibel og justerbar hegntype, som kan reguleres efter behov. Der findes ingen begrænsninger for, hvor stort eller småt du kan lave det. Samtidig har du også mulighed for både at indskrænke og udvide det hen ad vejen, som dit behov skifter.

Fleksibelt og effektivt design

Du bestemmer helt selv, hvordan det skal udformes. Det gælder også, hvad angår højden. Vi forhandler blandt andet hegnspæle i forskellige højder, så formatet taler ind i hegnets formål.

Det kan være, at du har behov for et højt hegn til at holde ubudne gæster ude. Er det tilfældet, forhandler vi også støttestolper, hvis formål lever op til sit navn. De kan også være nyttige, hvis du vil anlægge et stort hegn. På den måde kan du holde hegnet stift langs kanten, så hegnet opfylde sit formål maksimalt.

Anlægger du et højt hegn, bør du også anskaffe dig en låge til. I vores udvalg kan du også klikke en smart variant hjem, så du slipper for at hoppe akavet over hegnet – og i værste tilfælde beskadige hegnet eller dine bukser, hvis du sidder fast.

Vi forhandler også materialer til at etablere et mindre hegn. Det kan være, at du vil etablere et rundt om dit bed eller en anden del af din have.

Ingen ulykkelige besøg fra ræven

Holder du kaniner, kan du også etablere en løbegård, så dine små venner kan få afveksling fra kaninburet. Med et hegn kan du stadig holde styr på dem, hvis der kommer fart over feltet og hurtigt få dem tilbage i buret igen.

Samtidig fungerer hegnet også som en ekstra sikkerhed mod ræven og andre uønskede rovdyr. En funktionel indhegning sørger for, at du kan have dine små pelsede kaniner i fred – og samtidig sikrer det også, at de ikke smutter på eventyr i et uopmærksomt øjeblik.

Køb alt til et alsidigt stakit her

Vi opfylder dit ønske om et stakithegn ved at tilbyde et bredt sortiment, hvor alle nødvendige dele er repræsenteret. Det gælder lige fra trådstrammere og klemmer til selve konstruktionen af hegnet.

Få et komplet sæt til priser, hvor alle kan være med.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.