Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Ståltråd til alle formål

Søger du en solid og holdbar ståltråd? Eller har du et helt særligt formål, som den stærke tråd skal opfylde?

Hos Biltema forhandler vi en bred kategori af kvalitetsprodukter, og vi er leveringsdygtige inden for en lang række af praktiske produkter til hjemmet.

Ståltråd er ingen undtagelse, og her på siden kan du finde et stort sortiment af tråde. Vi tilbyder mange trådtyper med op til flere forskellige egenskaber, som velegner sig til forskellige formål.

Gå på opdagelse i det store udvalg her på siden, og find den variant, der matcher din opgave.

En tynd tråd med tyk kvalitet

Selvom de fleste trådtyper her på siden er produceret i et tyndt og beskedent format, skal du ikke lade dig narre.

Du får en fleksibel tråd, som stadig scorer højt på sin robusthed, ligegyldigt hvilken variant du klikker hjem.

Her hos os får du en stærk tråd, som kan holde til stor belastning.

Rustfrie tråde sikrer mange gode år på bagen

Hos Biltema er vi fortaler for holdbare løsninger, som fungerer år efter år. Derfor kan du i vores sortiment finde en rustfri tråd, der har stor styrke og lang holdbarhed.

Når rust angriber, forværrer det som regel et materialets stand og styrke. Vil du også holde de røde pletter væk, så din tråd kan fungere optimalt i mange år endnu?

Du kan med fordel helgardere dig selv ved at bestille en rustfri variant fra vores udvalg. På den måde bibeholder du trådens høje kvalitet, så den fortsat kan leve op til sin brugbare funktion.

En stærk ståltråd i mange forskellige materialer

I vores udvalg kan du finde tråde udført i flere materialer. Vi forhandler alt lige fra kobbertråde og messingtråde til jerntråde og plastbelagte ståltråde.

Flere af vores varianter leveres på rulle, så den er nem og brugervenlig at håndtere for dig. Der findes ikke noget værre, end når tråde forvikles og kludrer sig ind i hinanden – med en smart trådrulle slipper du for en uønsket omgang kluddermor.

Vi forhandler gyldne tråde i flere længder

For at du får maksimalt udbytte af tråden, så den lever op til sit formål, er det vigtigt at vælge den helt rigtige længde – og mængde.

Hos Biltema kan du finde tråde af stål i mange forskellige længder. Du kan både finde varianter til det helt store arbejde og mindre slags, så der ikke går meget til spilde.

Når du har udset dig den type, der matcher dit behov, kan du klikke den helt rigtige mængde hjem. Det samme gælder for tykkelsen af din tråd, hvor du også kan få diameteren i forskellige millimeter.

Klik din nye ståltråd hjem til hegnet, opbindingen eller som reservedel til garagen

Når du køber en af vores varianter på siden her, behøver den ikke være tiltænkt et bestemt formål. Den kan også være god at have liggende, hvis du pludselig skulle stå og mangle en stærk tråd, der ikke bare knækker efter få hiv.

Det er en sikker vinder til gemmerne i garagen, værktøjskassen eller depotet.

Udforsk det store udvalg her hos Biltema, og få en variant hjem allerede i dag.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.