Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bestikbakke - skab overblik

En bestikbakke bruges til at ligge i skuffen, så du kan putte dit bestik deri. Ønsker du at skabe overblik i din skuffe med bestik, kan en bestikbakke hjælper dig. Den er opdelt i rum, så det er nemt at finde det, du skal bruge. Med smarte løsninger til lave priser er du allerede et skridt foran. Hos Biltema har vi gjort det nemt for dig ved at samle alt til køkkenet samme sted. Hos os finder du nemlig køkkenredskaber i alle facetter. Vi kan både hjælpe med en ny bakke, så du kan få orden i din skuffe og styr på dit bestik, men vi har også skærebræt, køkkenindretning og meget mere, der kan hjælpe med at overskueliggøre og pynte dit køkken.

Bestikbakke til køkkenskuffen

De fleste bruger mange timer i køkkenet, når der laves mad og spises. Derfor er det også vigtigt, at have de rigtige redskaber, så det bliver en fornøjelse. Med en bakke til dit bestik kan du holde orden i skuffen, så det hele ikke rutscher rundt, hver gang du åbner og lukker den. Køb din bestikbakke til skuffen hos Biltema og skab overblik. Så slipper du for rod.

 

Nem at rengøre

Man skal aldrig kimse af, at noget er nemt at rengøre. Sådan er det med vores bestikbakke. I den ligger dit bestik og dine køkkenredskaber allerede opdelt i de forskellige rum. Derfor er det også nemt, når du skal gøre rent, fordi du med et greb kan fjerne bestikket fra det enkelte rum og gøre bakken rent. Hos Biltema kan du købe en bestikbakke i plastik, som er let at tørre af.

I Biltema finder du ikke kun din bestikbakke, men også bestik og øvrige køkkenredskaber. Vi har samlet det hele, så det er nemt for dig. Kig forbi din nærmeste Biltema-forretning, hvor vores smilende medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen og servicere dig!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.