Køkkenstige

En køkkenstige kan du bruge, når du skal bruge noget på øverste hylde, som du ikke kan nå. Du kan også indrette dit køkken med den. Der er mange muligheder med en stige, fordi den både kan være praktisk og dekorativ. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hos Biltema har vi flere forskellige køkkenstiger og skamler, som du kan bruge, hvorend du vil. Kig her på siden efter din nye skamle og find den, der passer bedste til dig, dit behov og hjem. Du er også altid velkommen forbi dit Biltema-varehus, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Vi har både køkkenstiger, som du kan bruge som en del af din indretning i hjemmet, men også de praktiske skamler og taburetter. Dem kan du bruge i forbindelse med renovering af hus og maling af vægge, hvor du mangler det sidste stykke for at nå det øverste af væggen eller loftet. Skamler og stiger fås med brede trin og gummifødder, der giver god stabilitet.

Stiger, skamler og taburetter hitter også ved børn, hvis de stadig er for små til at nå vasken, når der skal vaskes hænder og børstes tænder. Med en køkkenstige til børn kan selv de små nå. Flere af vores skamler og stiger findes med håndtag, så de er nemme at flytte rundt, ligesom flere modeller kan sammenklappes, så de ikke fylder meget.

 

Køkkenstige 2 trin

I en køkkenstige er der mange muligheder. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge den til. Den er nemlig ikke kun begrænset til køkkenet. Den kan også placeres i stuen, på badeværelset, børne- eller soveværelset. Hos Biltema har vi flere forskellige stiger, skamler og taburetter. De findes i flere højder og materialer. Lige fra plastik til træ. En køkkenstige i træ er eksempelvis ikke kun praktisk, men også dekorativ som indretning i hjemmet. Placer en vase med blomster derpå og nyd synet. Vi har køkkenstiger med 2 trin, så du kan komme højere op og nemt kan nå øverste hylde.

4 Søgeresultater