Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Ophængningsstang

En ophængsstang kan du bruge til mange formål. Du kan hænge den i køkkenet til viskestykker eller på badeværelset til håndklæder og nipsting. Du kan også gøre det endnu nemmere for dig selv og hænge køkkenartikler derpå, så du har et overblik over, hvor de forskellige køkkenting er henne. På ophængsstangen er der seks kroge, så du kan hænge mere ad gangen. Hæng den på væggen i køkkenet og placer både håndklæder og viskestykker derpå, så du både har et til hænderne og et til at tørre køkkenredskaber af. En ophængsstang kan også placeres på terrassen, hvor du kan pynte med blomster eller urter.

Hos os finder du det, du står og skal bruge til hus og hjem. Biltema er hele familiens varehus, så kig forbi din nærmeste Biltema-forretning og få fat i en ophængsstang eller knagerække til garderoben.

 

Ophængsstang til køkkenet

Med en ophængsstang til køkkenet har du altid et sted at hænge dine viskestykker eller håndklæder. Den fylder ikke meget, men der kan alligevel god plads. Når du placerer en ophængsstang på køkkenvæggen, er den både praktisk og dekorativ at have i rummet. En ophængsstang kan du bruge til al slags køkkenudstyr. Få dit køkkengrej frem i køkkenet og gør det samtidig nemmere at komme til, når du skal bruge det. Hæng forklæde, grydelapper, gryder og serveringsbestik på en ophængsstang, så det hænger fremme og pynter.

 

Ophængsstang i Biltema

I Biltema finder du flere smarte måder at opbevare dine ting på. Vi har et forskelligt udvalg, så du kan finde det, der passer bedst til dig, dit behov og din indretning. Vi har både ophængsstænger, knagerækker og dørknager, som alle er gode og lettilgængelige løsninger. Som altid har vi gode priser og smilende medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at servicere dig!