Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vigtig børnesikkerhed til dit hjem

Vil du også give dit barn de bedste og sikreste betingelser at vokse op i? Gør dit hjem trygt og sikkert med udstyr fra Biltema.

Når den lille begynder at bevæge sig rundt, bliver dit hjem pludselig forvandlet til et minefelt af ting, man kan slå sig på. Selv en skuffe eller et halvåbent skab kan blive til en skurk, hvor dit barn nemt kan få fingre i klemme og komme til skade.

Vil du heller ikke gå på kompromis med dit barns velvære og sikkerhed? Gør dit hjem børnesikkert med kvalitetsprodukter fra Biltema.

Et trygt hjem for alle

Et hjem skal være trygt for store og små. Hos Biltema har vi samlet et udvalg af praktiske produkter, som gør hverdagen og hjemmet mere sikkert for børn. Er omgivelserne trygge for dit barn, kan du også være tryg og lade de værste bekymringer ligge på hylden.

Find det nødvendige udstyr hos Biltema, som gør dit hjem trygt og rart for dig og dit barn. Er du i tvivl om, hvorvidt produktet er nødvendigt? Når det kommer til børnesikkerhed, må du aldrig spare. Vær altid på den sikre side - køb produkter til et børnesikkert hjem hos Biltema.

Pas på dit barn - find alarmer og andet udstyr hos Biltema

Hos Biltema forstår vi vigtigheden i at give sit barn de tryggeste rammer. Derfor må du aldrig gå ned på udstyr, når det kommer til børnesikkerhed.

I vores sortiment finder du vigtige produkter, som også er hjælpemidler til dig som forælder. I Biltemas udvalg kan du både finde babyalarmer og baby-kameraer. Så kan du altid følge med, mens dit barn sover i barnevognen, eller når dit ældre barn leger selv på sit værelse.

Klik produkter hjem fra Biltema, som vil gøre dit hjem rart og sikkert for dit barn.

Hiv fat i vores kundeservice for spørgsmål

Har du spørgsmål til vores produkter? Tvivl ikke med at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at besvare dit spørgsmål og hjælpe dig. Vi er kun et opkald eller en mail væk og gør altid vores bedste for at tilfredsstille alle vores kunder.

Ring til os på telefon 70 80 77 70, eller send en mail afsted til kundeservice@biltema.dk.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.