Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skosåler giver komfort

Det er gammelt kendt, at valg af fodtøj og skosåler har stor betydning for dine fødder, holdning og hele din krop. Gode og sunde fødder er alfa omega, fordi de skal bære dig livet langt. Derfor er det en god idé at prioritere godt fodtøj og skosåler, der giver komfort. Heldigvis findes der både gode sko og såler, som kan hjælpe dig. Hos Biltema har vi flere såler til forskellige formål. Tag et kig på siden og vælg mellem skosåler med varme, gelsåler og indersåler. Vores såler fås i forskellige størrelser, men kan også klippes til, så de passer til lige netop dine fødder og sko. I vores udvalg finder du det, du står og mangler.

Skosåler til flere formål

Såler er støddæmpende, så de skåner fødder, led og krop. Men de har også andre funktioner. En foret sål hjælper dig med at holde varmen på de kolde vinterdage, og en gelsål giver bedre dæmpning under hæl og forreste fodballe. Det smarte ved gelsålen er, at den ikke glider rundt i skoen.

Sålerne kan du bruge i dine hverdagssko. De er især gode, hvis du har et stående job, der kræver mange timer på gulvet. Udover at en skosål gør det mere behageligt, er det for nogle også en nødvendighed med en sål. Skosåler eller skoindlæg er også meget praktiske, hvis din skostørrelse ligger mellem to størrelser. Gør den det, kan det kræve, at du har en sål i skoen til at udfylde den ekstra plads. Skosåler til for store sko er også et problem, vi hurtigt kan få styr på hos Biltema.

Hvilke skosåler skal jeg vælge?

Hvilke såler, du skal vælge, kommer an på dit behov. Mangler du ekstra komfort, er gelsålen god, fordi den er støddæmpende og giver god støtte til fødderne. Døjer du med svedige fødder, vil indersålen være den rette for dig. Indersålen er elastisk, dæmpende og modvirker effektivt dårlig luft. Har du tendens til kolde fødder om vinteren, er en foret sål den rette. Uanset dit behov, kan vi hjælpe dig!

Vi har priser, der er til at betale, så du kan snildt gå med flere skosåler, så du altid har dem lige ved hånden samt til, når årstiderne skifter. Kom forbi din nærmeste Biltema-forretning eller bestil via Køb og Hent. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe og er god for et god råd - bare spørg.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.