Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skotilbehør

Sko og støvler kan hurtigt optage hele gangarealet i huset eller lejligheden - især i vinterhalvåret, hvor varme støvler er påkrævet, når vi færdes ude. Dertil kommer alt det jord og sand, vi ubevidst slæber med hjem fra gåture i naturen, legepladser og andre udendørsarealer. Det er ikke til at undgå - og heldigvis heller ikke noget større problem eller irritationsmoment, hvis du har det rette skotilbehør. Hos Biltema kan du finde alt i tilbehør til sko: gode opbevaringsløsninger samt indgangsriste og fodskrabere - til lave og fordelagtige priser.

Praktisk skotilbehør til alle hjem

Måske kan du nikke genkendende til følgende scenarie: Du har haft en lang dag på arbejde og handlet ind på vejen hjem - og famler dig derfor vej til hoveddøren med favnen fuld af indkøbsposer. Du kan lige akkurat nå til at fiske nøglen op ad lommen og åbne hoveddøren, men inden du får sat indkøbene fra dig, er du ved at falde over de sko, der står i entreen, og taber derfor en del af posens indhold på gulvet. Da du endelig får sat det hele fra dig og pakket ud, er du nødt til at finde støvsugeren frem, fordi der er gået hul på posen med mel og gangarealet desuden er fyldt med jord og sand.

Det er nok især et scenarie, mange børnefamilier kan nikke genkendende til. I en travl hverdag med mange gøremål er det formodentlig ikke støvsugning og oprydning i entreen, der står øverst på ønskelisten, når de øvrige pligter er klaret. Og med det rette skotilbehør er det heller ikke en problemstilling, du behøver at tage stilling til flere gange om ugen.

Gode opbevaringsløsninger og praktiske skoskrabere, der kan tage det værste jord og sand af skoene, når du kommer ind udefra, kan gøre en verden til forskel og give mere tid og overskud i en travl hverdag.

Det er selvsagt ikke kun børnefamilier, der kan have stor glæde af praktisk skotilbehør. Har I for eksempel gulvtæpper eller pæne gulve i entreen, I fortsat er lidt ømme over, kan en indgangsrist eller fodskraber vise sig at være en god investering og skåne underlaget for en del slid. Bor I til leje, hvor pladsen er trang, kan et smalt skostativ være uundværligt.

Hos Biltema kan du finde og købe alt i tilbehør til sko og i bedste fald spare dig selv for unødvendig frustration og ekstraarbejde. Her på siden har vi samlet alle vores produkter i kategorien skotilbehør, som beskytter både sko og underlag.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.