Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skopleje til alle slags sko

Med det rette skopleje kan dit fodtøj klare sig igennem alt slags vind og vejr. Hos Biltema finder du et stort udvalg af alt, du skal bruge for at passe på dit fodtøj og få god komfort. I vores skoplejesortiment har vi alt fra kvalitetssåler, som er støddæmpende og varmende, til skostativer, skoæsker og skotørrer. Med andre ord finder du alt, du skal bruge til skogarderoben i hele familiens varehus - og så er det selvfølgelig bedst til prisen.

Skopleje og vedligeholdelse af fodtøj

Når du bruger skoplejeprodukter, får du; velplejede sko, beskyttelse mod fugt og snavs, og sko, der holder sig pæne i længere tid. Ligesom med meget andet er forebyggelse et godt sted at starte, hvis du vil passe på dine ting og forlænge levetiden på dem. Sådan er det også, når det kommer til sko. For at holde skidt og snavs væk, er det godt for fodtøjet at imprægnere det og pleje det med skopleje, før du tager dem i brug. De fleste skomaterialer med undtagelse af laksko skal imprægneres, så de får en grundlæggende beskyttelse mod regn, salt, grus og øvrigt snavs.

Skopleje og andet skogrej

Vidste du, at våde sko aldrig bør tørres foran en pejs eller en ovn? På den måde risikerer du, at de revner, blive hårde og krakelerer. Det er de færreste, der ønsker, at yndlingsfodtøjet skal ende der, men der findes en løsning. I stedet bør du bruge en skotørrer, der kan tørre dine sko på en sikker og skånsom måde, så de ikke går i stykker. Du kan også putte avispapir i og lade dem lufttørre. Husk derefter at bruge skoblokke, så dine sko og støvler får sin form tilbage uden rynker i materialet. Både skotørrer og skoblokke finder du i Biltemas udvalg af skopleje.

I dit nærmeste Biltema varehus finder du også skosåler, der giver ekstra varme om vinteren, indersåler, støddæmpende gelsåler, skohylder og meget andet.

Sådan passer du bedst på dine sko og støvler

For at passe bedst på dit nye fortøj, kan du gøre følgende:

  • Imprægnering inden brug
  • Tør aldrig sko foran pels og ovn
  • Skidt og snav skal altid fjernes

Gør du det, vil du opleve, at dit fodtøj holder længere. Når du imprægnerer dine sko, skal du give dem tre lag efter hinanden. Husk, at imprægneringen skal tørre ind hver gang, inden du kommer et nyt lag skopleje på.