Hyggelig indretning og efterårshygge - se vores tips

Leder du efter muligheder for at gøre det ekstra hyggeligt i efterårsmørket – samt til vinter? Efterår og vinter er tid til afslapning og nydelse. Vidste du at du finder både interiør og belysning hos os?

Den mørke årstid, efterårs- og vintermånederne kan føles lange og tunge, men der skal ingen større tiltag til for at lyse hverdagen op med hyggelig indretning og efterårshygge. Hos os finder du de fineste udendørslys og lyskæder som er perfekte til at lyse årstiden op.

-Nu er tiden inde til at gøre det ekstra hyggeligt både ind og ude. I vores varehuse finder du lyskæder, der pynter i haven eller altanen, fortæller varehuschef i Biltema Hadeland (Norge) Helene Bjerke.

Uanset om du kan lide det kolde, hvide lys eller det varme gule, så har vi lyskæder i mange varianter og størrelser. Du finder også blinkende eller farverige lys til udendørsområdet.

Med en lyskæde, der minder om istapper, skaber du dekorativ belysning rundt om husets tag eller på et rækværk på altanen. Disse kan seriekobles og udvides.

93639

Pynt med stearinlys, lyskæder og lygter

Nu hvor bladene forsvinder fra træerne og det bliver mere gråt end grønt, kan det være hyggeligt at pynte med vinterplanter, juletræer og lys. Se lyskæden med lysdioder og guirlander, der kan fastgøres til rækværket på altanen og skabe en varm og hyggelig atmosfære.

Du kan også købe flotte udendørs lanterner i pakker af 3 i enten sort, hvid eller krom. Tænd levende bloklys/fyrfadslys eller LED-lys som du kan sætte ind i lanternerne.

Placer vinterplanter som pynt i dekorative kurve for at skave et blødt udtryk uden for hoveddøren eller altanen.

I vores dekorationssortiment finer du mange slags dekorationsblomster til udendørsbrug.

Som prikken over i´et vil en biopejs skabe den stemning, man kunne ønske sig i mørket. Den klarer sig lige så godt indendørs som udendørs. Forbrænding af ethanol udsender hverken røg, sod eller lugt.

93643

Skab en hyggelig atmosfære med ild i pejsen

For dig, der er så heldig at have en pejs/brændeovn i dit hjem, har du mulighed for at skabe både hyggelig stemning og god varme i huset vinteren igennem.

-Den geniale ovnventilator, man kan sætte på brændeovnen, er et must for dem, der vil have effektiv opvarmning, råder Bjerke.

Når elpriserne stiger, er det helt perfekt at fyre med brænde for at sprede den jævne, gode varme i hele huset.

Biltema forhandler også alt, hvad du skal bruge til at tænde bålet. Fra brænde til tændblokke, tændstikker og lightere.

93647

Hyggelig mørketid

At du finder interiør i vores varehuse, kan komme som en overraskelse for mange. På hylderne er der et væld af både køkkenudstyr, pynteting og interiør.

Gør det rart derhjemme med vores prisvenlige og lækre produkter. Vi sælger alt fra dørmåtter til vaser, fyrfadsstager, tæpper og kurve.

Det er ikke de store investeringer, der skal til for at gøre det behageligt og skabe hyggelig indretning og vinter- og efterårshygge derhjemme. Om du skal bruge noget lammeskind til at blødgøre udtrykket i stuen eller et sidebord til en dekorativ vase eller kaffekop. Vi har det du skal bruge billigt.

Relaterede artikler

8 tips som sænker elregningen

8 tips som sænker elregningen

Der findes en hel del enkle og effektive knep som du selv kan gøre for at sænke dine eludgifter derhjemme. Her har vi listet mest energibesparende tips!

Få tips til success i køkkenet

Få tips til success i køkkenet

Vidste du at vi har masser af køkkenudstyr i vores varehuse?. Vi har alt du har brug for til succes i køkkenet.

Tips til orden i hjemmet

Tips til orden i hjemmet

Her deler vi nogle praktiske løsninger til mere orden i hverdagen!