Tips der bringer orden i hjemmet

Har rodet bredt sig i hjemmet, og er du træt af at lede efter tingene, hver gang du skal bruge dem? Her er nogle gode løsninger til en mere behagelig hverdag!

Ryd op i dit hjem! Oprydning er terapi for nogle, arbejdsopgaver for andre. Heldigvis er der en række løsninger, der gør opgaven lettere, uanset om du elsker den eller ej.

Opbevaring i pulterkammeret og skabet

Vi har et stort udvalg af kasser og æsker, der er perfekte til at organisere og få orden i - for eksempel hvis der er mange i din husstand, der er hjemme i løbet af dagen.

Opbevaringskasser med låg i forskellige størrelser er smarte. Dem kan du gemme under sengene eller i skabe, eller stable dem i pulterkammeret eller på loftet. Vælg foldbare kasser for at spare plads, når kasserne ikke er i brug.

Opbevaringsboksen med foldelåg er også en af vores favoritter, især til at rydde børnenes legetøj af vejen. Den ser pæn ud og gør det også lettere for børnene selv at rydde op.

Vores opbevaringstaske til havemøbler kan bruges til meget mere end bare havemøbler, mange bruger den for eksempel til at opbevare deres juletræ når det ikke er i brug. 

En anden ting, der gør oprydning lettere, er vores vakuumposer til opbevaring af tøj eller sengetøj. De kan spare dig for meget plads, og de beskytter dit tøj mod vand, lugt, mug, snavs og insekter. Dobbelt lynlåse og dobbelte sikkerhedsventiler giver nem og sikker lukning, og det er nemt at suge luften ud med en støvsuger. Vores opbevaringsboks af slidstærkt canvas med håndtag på siderne og indvendig vakuumpose er den professionelle version.

Oprydning i gangen/entréen

Der kan hurtigt komme mange sko, men heldigvis er det nemt at få orden på dem. For eksempel skal de sko, du eller din familie bruger oftest, have plads i vindfanget. Brug f.eks. en skobakke, der er perfekt til våde eller snavsede sko. 

De sko og det tøj, der bruges sjældnere, kan placeres i skabene, og så er det praktisk at bruge enten en trådkurv eller hængende opbevaring med hylder.
Hængende opbevaring er perfekt, uanset om det er i gangen, garderobeskabet eller et opbevaringsrum. Alt det, du får ud af et skab – uden at bruge så meget plads, som et skab gør.

69903

Typen af bøjler har også meget at sige for pladsbesparelse. Tynde bøjler giver plads til meget mere, og fløjlsbøjler forhindrer tøjet i at glide af bøjlerne. 

Og husk: Med opbevaringshylder og kroge får du ting væk fra gulvet og op i højden!

 

 

 

Relaterede artikler

Drømmegaragen!

Drømmegaragen!

Med indretning og opbevaring fra os kan du forvandle dit rod og kaos i garagen til en lækker drømmegarage. Læs mere her>>

Effektivt hjemmekontor

Effektivt hjemmekontor

Tag et kig på vores tips til hvordan du kan skabe den perfekte arbeidsstationen derhjemme. Læs mere her>>

Skab dit drømmebadeværelse!

Skab dit drømmebadeværelse!

Vi guider dig - trin for trin.