Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Smart opbevaring til alle formål

Er du i gang med at designe dit nye walk-in-closet, eller er du på udkig efter et par bokse, som kan indeholde alle ungernes legesager? Uanset hvilken opbevaringsmodel du er på udkig efter, kan du finde en smart løsning her.

De lækre designs er udviklet specielt med henblik på at lette hverdagen, så du kan skabe orden i systemerne.

Skræddersyede løsninger til dit hjem

Drømmer du om en skræddersyet løsning, som passer perfekt til dine behov? Du kan hurtigt og let sætte tingene i systemer, så der kommer orden i sagerne. For med smart opbevaring er det nemt at få overblik.

Ingen hjem er indrettet ens, og netop derfor må opbevaringen tilpasses til den enkelte indretning. Bor du i et hjem med skrå vægge? Det stiller særlige krav til din opbevaring, som må udnytte den dybde, skråvæggene naturligt skaber. Har du derimod højt til loftet, er det lækkert at vælge et stort skab, som fra gulv til loft kan fyldes med alt fra tøj til kreating.

 

Find den komplette opbevaringsløsning

Der er naturligvis forskel på, hvilken opbevaringsløsning du har brug for. Skal du bygge dit eget walk-in-closet, eller leder du efter et lille skab til kontorartiklerne? Den komplette opbevaringsløsning imødekommer alle dine behov, uanset om det er større eller mindre ting, du skal have gemt af vejen.

Mulighederne er mange. Til hjemmekontoret er det skønt med et reolsystem, som kan håndtere tunge bøger og tykke ringbind, men i stuen er det måske mere oplagt med hylder, hvor vaser, nipsting og en enkelt lampe kan placeres.

 

Opbevaring til din personlige stil

I køkkenet og på badeværelset er kroge og knagerækker uundværlige til opbevaring af tøj, håndklæder og viskestykker. Gør opbevaringen til en del af din indretning og hæng badekåben på en lækker bøjle, som passer til din personlige indretningsstil, men så den samtidig er hurtig at tage på, når du kommer ud af badet.
Praktisk opbevaring af skoene i en travl hverdag
Har du svært ved at finde skoene, når du skal ud ad døren? Det kan være praktisk at samle både sneakers og stiletter i et skoskab, hvor fodtøjet står parat, når du skal bruge det.

Er du den heldige ejer af en hund, som elsker sko, er det også kun en fordel at gemme fodtøjet i smart opbevaring. På den måde undgår du, at din firbenede ven finder frem til dine yndlingssko og spiser snørebåndene.

 

Udnyt alle kvadratmeter

En fleksibel opbevaring giver dig lov til at udnytte alle kvadratmeter i hjemmet. Derfor kan vores opbevaringssystemer naturligvis bruges i alle boligens rum, så du kan drage maksimal fordel af vores lækre løsninger. Det giver dig et overblik, uanset om du skal have organiseret krydderierne i køkkenet på en smal hylde eller gemt makeup væk i bokse på badeværelset.

En fleksibel opbevaring giver dig samtidig mulighed for at skabe unikke designs, når du sammensætter vores forskellige løsninger. Derfor udnytter du ikke kun alle kvadratmeter med vores opbevaring, men du får også mulighed for at udfolde din personlige stil.