Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tøjopbevaring til små og store hjem

Vil du have orden i sagerne og styr på rodet? Det er ikke let at danne sig et overblik i garderoben, hvis sokker, skjorter og kjoler ikke har faste pladser. Praktisk opbevaring af tøj giver dig mulighed for at udnytte pladsen i skabe og skuffer, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge.

Udnyt pladsen i din garderobe

Hverdagen suser afsted, og det kan være svært at få hjemmet til at se ryddeligt ud, når kabalen med indkøb, job, sport og rengøring skal gå op. Heldigvis er gode opbevaringsmuligheder løsningen på den udfordring. For når alting har faste pladser, glider dagligdagen lidt lettere.

Skal du hurtigt ud ad døren om morgenen? Tøjopbevaring skal ikke kun se flot ud – det skal også være praktisk, så du hurtigt kan få overblik over, hvad du har i garderoben. En organiseret opbevaring sørger for, at du altid kan finde selv de mindste ting – fra hårelastikker til ure.

Du kan udnytte pladsen i din garderobe optimalt ved at opbevare sokker og undertøj i bokse, kurve eller kasser, mens skjorter, kjoler og bukser med fordel kan hænges på de pladsbesparende bøjler.

Skal jakkesættet beskyttes mod fugt eller støv, så det altid er pænt og klar til brug, er dragtposer perfekte til formålet.

 

Opbevaring af tøj i det lille hjem

Det er en fordel for dig at udnytte pladsen, hvis du bor småt. Har du brug for gulvpladsen? Når du løfter din tøjopbevaring op i højden, frigør du automatisk gulvplads, som kan bruges til andre formål. Tøjopbevaring i møbler, der kan hænge på væggen, er derfor oplagt i det lille hjem. Og både vægreoler og skoskabe er opbevaringsmøbler, som er designet specielt til formålet.

Du kan også spare kvadratmeter ved at vælge skydedøre i din garderobe. I stedet for at åbne skabslågerne ud i rummet kan du skyde døren til side og på den måde få mere plads i værelset.

 

Praktiske kommoder til småtingene

Har du mange kvadratmeter, du kan boltre dig på? De store møbler til tøjopbevaring er ikke kun praktiske. De skaber også blikfang i rummet og giver dig mulighed for at gemme alt fra sko til store vinterjakker bag et flot design.

Har du mange mindre items i din garderobe? Kommoder er oplagte opbevaringsløsninger, når smykker, sokker, hårelastikker og andre småting skal gemmes af vejen. De mange små skuffer og rum i kommoden kan nemlig inddeles lige efter dine behov.

 

Reoler organiserer tøjet

Er du den heldige ejer af et walk-in closet? Du kan organisere tøjet på reoler, så du hurtigt kan se, hvad du har til rådighed. Kjoler og skjorter kan hænges på bøjlestativer, mens bukser og t-shirts kan lægges på hylder.

Har du nogle præferencer, når det gælder tøjopbevaring? Uanset hvordan du drømmer om at organisere din garderobe, finder du opbevaringsmøbler i flere materialer. Træ, metal, plastik og laminat er populært og passer flot ind i både store og små hjem. Vil du indrette dig bæredygtigt, kan du vælge møbler i bambus eller kurve i naturflet.