Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Praktiske bøjler skaber orden i garderoben

Har du svært ved at finde de rigtige bukser i garderoben, eller står du ofte med en krøllet kjole? De praktiske bøjler holder styr på garderoben, så tøjet kan hænge i systemer og organiseres præcis, som du ønsker.

Det giver overskud i hverdagen, når bukserne hænger snorlige på de praktiske buksebøjler, eller du kan tage en nystrøget skjorte ned fra de klassiske bøjler i træ eller de moderne i metal og plastik.

Undgå krøllet tøj med de rigtige bøjler

Er du træt af at trække en krøllet skjorte frem fra skuffen? Med de praktiske bøjler til tøj kan du undgå krøllede items i garderoben. For selvom du kan hænge tøjet på en knagerække, holder pressefolder og det nystrøgne look længere, når tøjet hænger på bøjler, der er designet til formålet.

 

Husk at hænge tøjet på bøjler lige efter vask

I en travl hverdag er der ikke altid overskud til at stå med strygejernet i hånden, lige inden du skal ud ad døren. Vil du undgå krøllet tøj og spare tid med strygejernet? Et gammelt husmoderråd er at hænge tøjet på bøjler lige efter vask. Det vil nemlig reducere krøller og forkerte folder i tøjet.

Når vaskemaskinen har snurret sin sidste omgang, trækker du t-shirts, kjoler og skjorter ud, ryster dem grundigt og hænger dem på bøjler til tørring.

 

Du skal vælge særlige bøjler til jakkesættet

Jakkesæt og blazere kræver særlige bøjler. Så er de antræk en del af din garderobe, kan du med fordel vælge bøjler med brede skuldre. Bøjlerne kan også bruges i en dragtpose, som sørger for, at jakkesættet ikke udsættes for støv og dermed altid er klar til brug.

De pæne jakkesæt-bukser har brug for buksebøjler, så pressefolderne bevares. Du kan naturligvis bruge almindelige bøjler til tøj, men de særlige buksebøjler er et skånsomt valg, der ikke slider unødvendigt på buksestoffet.

Buksebøjlerne kan også bruges til nederdele, og du kan derfor benytte dem til flere formål.

 

Smarte bøjler til tøj, opbevaring og andre formål

Det er ikke kun i garderoben, du kan bruge bøjlerne. Skal du have orden på hjemmet og sat tingene i system? Du kan hurtigt få ekstra plads i indretningen, hvis du bruger bøjler til andet end tøj. Mindre opbevaring kan nemlig let løses ved hjælp af de praktiske løsninger, som bøjlerne giver.

Hvorfor ikke bruge bøjler i køkkenet? Du kan med fordel hænge dine viskestykker og håndklæder på bøjler i stedet for kroge, hvor stoffet kommer til at klæbe mod væggen. Når du hænger dem på bøjler, tørrer de hurtigere, så fugtudslip i hjemmet mindskes.

Det samme gælder også forklædet, som hurtigt kan tages på og samtidig hænger præsentabelt og pænt, når du får gæster til middag lørdag aften.

 

Sæt garderoben i systemer med tøjbøjler

Du undgår tøjkriser, når bukser og bluser hænger i systemer.

Har du et almindeligt klædeskab, eller er du i gang med at bygge et walk-in-closet? Uanset hvilken model du foretrækker, er det en daglig luksus at have tøjet på bøjler. Det giver dig et overblik, så du altid kan finde det, du har i tankerne.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.