Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Trådreol til det moderne hjem

Trådreoler er skabt til de moderne hjem, hvor funktionalitet og æstetik følger hinanden tæt. Kombinationen af designets lette look og den praktiske funktion gør trådreoler og trådhylder til oplagte valg i både store og små boliger, hvor god kvalitet er et dagligt omdrejningspunkt.

Sæt tingene i system

I en travl hverdag er overblik alfa og omega, og et ryddeligt hjem er et eftertragtet ønske i både små og store familier.

Vil du give tingene en fast plads? De praktiske trådreoler er lette at integrere i indretningen, og designet lægger op til, at du både kan placere opbevaringskasser og kurve på hylderne eller give sko, tøj og nøgler et sikkert holdepunkt her.

 

Indret dig med praktiske designs

En trådreol er uundværlig i indretningen, og den kan bruges mange steder i hjemmet. I entreen er det oplagt at sætte skoene på trådhylderne, så du hurtigt og let kan finde dem, når du skal ud ad døren.

Læg også familiens huer, handsker og tørklæder i kurve på reolen, så der er styr på dem. Det giver både store og små mulighed for at klæde sig på uden problemer, når turen går til job eller fritidsaktiviteter.

 

Læg tøjet på en trådhylde

Drømmer du om et stort walk-in-closet, hvor tøjet hænger i systemer på snorlige rækker fra gulv til loft? Du kan skræddersy skabet præcis efter dine ønsker med trådreoler. De mange moduler kan kombineres efter dine behov, og mangler der en ekstra trådhylde til tøjet, kan den nemt monteres efterfølgende.

Sådan får du uden de store udfordringer plads til alt fra skjorter til kjoler - og på trådhylderne kan du sætte opbevaringskasser, hvor sokker og undertøj kan lægges. På de lave hylder kan du stille smykkeæsker og parfumer, så alt du skal bruge, når dagens look skal findes, står samlet og klar til dig.

 

Et perfekt valg til det moderne køkken

Trådreoler og trådhylder er ikke kun populære i garderoben, bryggerset og på badeværelset. For også i køkkenet er det lækkert med et let look. Trådreolen har et elegant udseende, som giver luft i indretningen og skaber en skøn kontrast mod træ eller tunge møbler.

Trådhylderne er designet i slidstærkt stål, så reolen er udført i et kvalitetsmateriale, der både er let at rengøre og har en lang levetid.