Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skoopbevaring til hverdagen

Du kommer ikke hurtigt ud ad døren, når skoene ligger hulter til bulter i en stor bunke, så du må begynde dagen med oprydning.

Skal du have det lange ben foran, er det derfor en god idé at indrette dig med en praktisk skoopbevaring, så du altid kan finde de sneakers eller støvler, du har brug for.

Skab orden i hverdagen med skobakke

Det letter hverdagen, når tingene er sat i systemer, så du hurtigt kan danne dig et overblik og finde det, du har brug for. Skal dagens outfit matches med stiletter eller fladt fodtøj? Uanset hvilke sko der er en del af din daglige påklædning, har du brug for en praktisk skoopbevaring. Eksempelvis en skobakke, der både er praktisk til vådt fodtøj, men som også indrammer dine sko, så de står pænt og nydeligt.

 

Smart opbevaring til sko og skohorn

Bor du i en lille lejlighed, hvor kvadratmeterne er få? Et smalt skoskab kan hænges direkte på væggen og fylder derfor ikke meget i din indretning. Det giver dig lov til at udnytte gulvpladsen under skabet med skobakke, hvor vådt fodtøj kan stilles, når du kommer ind ad døren.

Et skoskab er en smart løsning til opbevaring af skohorn og fodtøj, for hylderne er designet specielt til formålet, så fodtøjet ikke bliver trykket og mister pasformen. I stedet for at ligge i et skobjerg på gulvet, organiseres skoene på hylder i skabet, så du let kan finde det par, du har lyst til at tage på. Det giver også familiens mindste et godt overblik, så de selv kan finde fodtøjet og tage afsted til sport og fritidsaktiviteter uden din hjælp.

 

Spar plads med et skoskab

Mange skoskabe er ikke særligt dybe, men kan alligevel indeholde mange sko. Du kan drage fordel af de smalle skabe, hvis pladsen er trang, for de er oplagte at placere i gange, der ikke er ret brede. Vælg også en væghængt model, hvis du vil udnytte gulvpladsen til andre formål.

 

Skoopbevaring til mange sko

Har du mange kvadratmeter i hjemmet, som skal fyldes ud, kan du vælge en skoreol eller en skohylde til opbevaring af skoene. Her får du mere volumen end i et skoskab, og har du en stor skosamling, er det derfor et luksuriøst valg, hvor du kan lade skoene stå frit fremme som en del af din indretning.

Det praktiske ved skoreolen er, at du nemt kan se, hvilke sko du har. Så kan du hurtigt hoppe i et par, når dagens avis skal hentes, eller du hurtigt skal afsted mod bussen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.