Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Flyttekasser

Hos Biltema finder du flyttekasser i to forskellige størrelser. Vi har også masser af andet tilbehør og udstyr til når du skal flytte, så du kan flytte dine ting på den mest sikre måde uden at de går i stykker.

Hvordan pakker jeg bedst mine flyttekasser?

Det kan være en kunst at pakke sine flyttekasser. Ofte vil man gerne fylde kasserne helt op - for jo færre kasser, jo bedre! Eller hvad? Her kommer 5 gode råd til, hvordan du bedst pakker dine flyttekasser:

1. Vælg flyttekasser i den rigtige størrelse

Hos Biltema finder du flyttekasser i to forskellige størrelser; den store på 576 x 346 x 407 mm. og den lille på 485 x 247 x 300 mm.

Det kan være, at du har mange ting og derfor tænker, at du bare skal have en masse af de store flyttekasser - men størst er ikke altid bedst! Har du mange tunge ting, som eksempelvis service, glas og bøger, er det en god idé at pakke dem i mindre kasser, så de også er mulige at løfte.

2. Pas på dine skrøbelige ting

Når du skal flytte er det vigtigt, at du passer bedst muligt på dine ting. Det gør du ved at pakke skrøbelige genstande godt ind i enten bobleplast, kraftpapir eller bølgepap. På den måde bliver dit porcelæn, glas, keramik og andre ting af skrøbelige materialer ikke ridset eller på anden måde beskadiget under flytningen.

Det kan nogle gange være svært at pakke glas og andre småting, så de ikke går i stykker. Derfor kan du få en indsats til glas m.m. til din flyttekasse, som du kan bruge når du skal fragte glas eller andre skrøbelige småting. Indsatsen passer til vores store flyttekasser i størrelsen 576 x 346 x 407 mm.

Har du større møbler, som ikke kan være i kasser, så kan du benytte dig af flyttetæpper, så dine møbler ikke bliver skrabet eller ridset under flytningen.

3. De tunge ting nederst

Du skal pakke dine ejendele ligesom du pakker dine varer, når du har været ude at handle. De tunge ting nederst og de skrøbelige og lette ting øverst, så de ikke bliver mast under større og tungere ting.

4. Fordel tunge og lette ting i flere kasser

Selvom det kan være fristende at stable en hel masse bøger i én kasse, er den sjældent til at bære efterfølgende. Fordel derfor dine bøger og andre tunge ting i flere kasser, så de lige nøjagtigt dækker bunden og fyld dernæst op med lettere ting, som eksempelvis plasticbøtter eller puder.

En tommelfingerregel er, at du skal kunne løfte kasserne selv. Vi anbefaler, at du maksimalt pakker 20-25 kg. i én kasse, men også gerne mindre - så brug hellere én flyttekasse ekstra  end én for lidt! Undgå også at overfylde kasserne, så de ikke kan lukkes ordentlig. Det bliver meget sværere at stable i flyttebilen.

5. Husk hvad du har pakket

Gør udpakningen til en leg ved at inddele dine flyttekasser efter funktion eller rum i boligen. Hver gang du har pakket en kasse. skal du huske at markere den og skrive, hvad du har puttet i den. På den måde sparer du tid og du kommer hurtigt på plads i din nye bolig. 

Flyttekasser til opbevaring

Du kan bruge flyttekasser til meget andet end blot at flytte. Vores flyttekasser egner sig eksempelvis også rigtig godt til opbevaring. Du kan med fordel bruge dem til opbevaring i din garage, i kælderen eller på loftet.

Flyttekasserne fra Biltema er lavet af kraftigt pap, så de er robuste og kan bruges flere gange. De kan uden problemer stables oven på hinanden. Når du stabler flyttekasserne, er det vigtigste blot, at du sørger for ikke at overfylde kasserne, så de kan blive lukket helt.

Fra en ny start til kreativ udfoldelse

Du kan også bruge flyttekasser, hvis du skal pakke en stor gave ind, som måske ikke har en kasse i forvejen eller som har en form, der gør det svært for dig at pakke den ind i papir. Til det formål kan du også med fordel bruge bølgepap, som også er med til at skåne den gave, du pakker ind.

Kraftpapir kan du bruge til mange forskellige ting. Du kan bruge det som beskyttelse af eksempelvis tallerkener inden du pakker dem ned i dine flyttekasser, men det er også blevet meget populært at bruge som gavepapir. Når du bruger kraftpapir til gaveindpakning får gaven et råt look, som kan piftes op med et flot bånd eller sløjfer eller ved at tegne på pakken.

Kraftpapir er desuden godkendt til kontakt med levnedsmidler, så det er også ideelt til brug, når du skal pakke sandwiches eller anden mad eller hvis du vil servere en old school omgang fish-n-chips på autentisk vis.