Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Affaldssortering, affaldsbeholdere og affaldsstativer

Hvem tager skraldet? Affaldsløsninger handler både om at det skal være nemt og tilgængeligt at komme af med skraldet og at sortere det rigtigt. Det sørger Biltemas løsninger for. Vores løsninger er også hygiejniske og nemme at rengøre. Med Biltemas systemer bliver det en leg at få indsamlet, sorteret og fjernet affald. Du finder både affaldsstativer, sækkevogne, skraldeposer og sorteringsbokse hos Biltema. Her du kan finde en løsning, der passer til din indretning og de krav, der stilles til sortering af affald.
Vores systemer er nemme at opbevare, bruge, rengøre og tage med dig, så du nemt kan komme til kildesortering eller genbrugspladsen.
Du kan vælge at have et fast område til kildesortering, eller placerer skraldespande ud, hvor der er behov.

 

Affaldsstativ

Det sammenklappelige sækkestativ foldes nemt sammen, når det ikke er i brug, og fylder næsten ingenting i opbevaring. Perfekt til have, garage og kælder, til renovering, håndværkeren, der skal rydde op efter sig selv eller på arbejdspladsen. Posen sidder godt og sikkert og foldes blot over stativet.

Du finder også affaldssækkevogne på 125 og 240 liter, hvor affaldet er nemt at køre væk, når sækken er fuld. Perfekt til byggepladsen, renovering, storoprydning i hjemmet eller på arbejdspladsen. Sparer din ryg for tunge løft.
Med aftagelig sækkeholder, der sikrer posen. Sækkevognen på 240 liter er med låg, der sikrer at evt. lugt bliver i affaldsposen og at skadedyr ikke kan komme til.

Med en pedalspand skal du ikke bruge en hånd til at åbne låget. Det er praktisk når du står med hænderne fulde. Vores pedalspande har et rumfang på 6 liter og gummiliste i kanten, så eventuel ubehagelige lugt ikke trænger ud i rummet. Med inderspand, så den er nem at tømme. I stilrent metallook og sort plast, der passer diskret ind i de fleste rum og er nemt at holde rent.

Skraldeposer til dit affaldsstativ

Biltema har selvfølgelig også skraldeposer til dit affaldsstativ. Du finder både sorte og klare skraldesække. De sorte sække er praktiske til småt blandet og almindelig affald. Til gengæld kræver mange genbrugspladser at sækkene er gennemsigtige, så de er sikre på at der bliver sorteret korrekt.
Du finder også små affaldsposer til almindeligt husholdningsaffald i køkken og på kontoret.

Det skal være nemt at være miljøvenlig

Biltema har sorteringsspande og -poser, der gør det nemt at sammensætte dit eget sorteringssystem og komme af med skraldet det rigtige sted. Spandene og poserne supplerer et almindeligt affaldsstativ, og sørger for at det er nemt at kildesortere. Hvad, der skal sorteres hvorhen, og hvordan du kan komme af med skraldet på en miljøvenlig måde, kan du se på din kommunes hjemmeside. Affaldssortering bidrager til et bedre miljø gennem bedre udnyttelse af ressourcer og mindsker risikoen for at dit skrald ender som mikroplast ude i naturen.

Vores sorteringsposer består af et sæt med tre stk. poser med forskellige motiver af 100% genanvendt PP-væv. Motiverne gør det nemt at se hvad, der skal i hvilken pose, så der bliver sorteret korrekt. De har håndtag, så de er nemme at tage med til kildesortering eller genbrugspladsen, og kan bruges både hjemme og på arbejdspladsen. Poserne kan sættes sammen med velcrobånd, eller stå hver for sig. Poserne er vaskbare og måler 35 x 50 x 26 cm. Poserne behøver ikke et affaldsstativ, men kan stå af sig selv.

Biltema har også sorteringsspande i str 10 og 200 liter i hård 100% genbrugsplast. Du kan købe låg til spanden separat, så lugt bliver i spandene og du slippe for skadedyr. Beholderne har håndtag i siden for nem håndtering, så de let kan flyttes og tømmes eller medbringes til kildesortering eller genbrugspladsen. Sorteringsspanden kommer ikke med et affaldsstativ, men kan stables ovenpå hinanden ved brug af låg.

Med komposterbare affaldsposer kan du hurtigt sortere madrester og grøntsagsskræller fra resten af skraldet og komme dem direkte i komposten i posen. Så kan dit madaffald komme til nytte igen og genbruges som gødning, der er grundlaget for en frugtbar og flot have. De komposterbare affaldsposer passer til de fleste affaldsstativer og pedalspande til køkkenaffald. Godkendte og testet komposterbare i henhold til EU’s EN-13432-norm.