Klar til hjemmetræning i vinterhalvåret

Klar til hjemmetræning i vinterhalvåret

Du behøver ikke bevæge dig ud i frost, sne og blæst for at holde formen ved lige. Med et lille udvalg af hjemmetræningsudstyr kan du opnå stor effekt ved at træne i din egen stue.

Det er ikke ualmindeligt, at din motivation til træning daler i takt med, at vinteren indtræder. Når vejret er gråt, vådt og blæsende, bliver det ganske enkelt sværere at pakke fitnesstasken eller snøre løbeskoene, fordi de fleste hellere vil hoppe i hyggetøjet og smide sig på sofaen foran fjernsynet.

Hvis du hører til dem, der har svært ved at bevare træningsmotivationen over vinteren, kan løsningen være at anskaffe dig udstyr til hjemmetræning, som du kan bruge til et utal af former for styrke-, koordinerings- og balancetræning indenfor hjemmets fire vægge. Hvis du ikke skal så langt, kan du - måske - nemmere motivere dig selv til at holde fast i din træningsrutine, selvom vejret er trist og koldt.

Her får du et overblik over det træningsudstyr, der passer perfekt til din hjemmetræning.

Træningskomfort i højsæde

En god træningsmåtte giver dig et blødere underlag til din styrke-, koordinerings- og balancetræning. Denne måtte har en skridsikker overflade, der tilmed giver god stødabsorbering og et godt greb.

Stærk mave og ryg

Med en fitnessbold kan du lave mange øvelser, der giver alsidig træning til hele kroppen. Der findes allerflest øvelser for mave og ryg. Bolden er derfor ideel, hvis du vil styrke din coremuskulatur.

Mere alsidigt bliver det ikke

Træning med kettlebells øger din eksplosivitet, styrke, udholdenhed og kondition, mens du forbrænder kalorier, forbedrer din holdning og opøver din balance- og koordineringsevne. Det er ren win-win.

Effektivitet på højt plan

Et træningshjul forbedrer din muskelstyrke i mave, ryg, arme og skuldre. Træningshjulet er særligt velegnet til at træne dine nederste mavemuskler på en måde, som andre øvelser ikke gør.

Hold brysterne på plads med en sports-BH

En god sports-BH er nødvendig, hvis du vil undgå skader, når kroppen udsættes for ekstra belastning under træning. En sports-BH yder god støtte til alle former for træning - også hjemmetræning.

Frihed til at ånde 

Når du er fysisk aktiv, er det mest komfortabelt at bære en trænings-T-shirt, der transporterer fugten væk fra kroppen. På den måde kan du gå all in på hjemmetræningen og være sikker på at kunne ånde.

Blødt og funktionelt på én gang med en træningstrøje

Er du til træningstøj, der sidder behageligt på kroppen? Biltemas funktionstrøje/træningstrøje er syet med bløde, flade sømme, så den ikke gnaver eller irriterer. Det giver dig ro til at fokusere under hele træningen.

Ingen træning uden tights

Hop i et par lækre træningstights med stretch, inden du finder dig til rette på træningsmåtten. Disse er syet med bløde, flade sømme, så du kan give dig fuldt ud i træningen uden at bekymre dig om gnavsår.

 

 

Er du på udkig efter andet træningsudstyr til hjemmetræningen end det du ser her i artiklen? 

Så finder du hele udvalget herunder.

 

Hjemmetræningsudstyr>>

Relaterede artikler

Hjemmetræning for alle!

Hjemmetræning for alle!

Kom igang med hjemmetræningen! Vi har redskaberne du har brug for til at træne derhjemme. Og så giver vi tips til et effektivt helkrops-træningspas!

Køb hund - dette bør du huske på

Køb hund - dette bør du huske på

Går du med tanker om at anskaffe dig en hund? I så fald findes der nogle ting du skal have styr på inden dit firbenede familiemedlem flytter ind.

Klæd dig på med lag på lag

Klæd dig på med lag på lag

Når du skal begive dig ud en dag i naturen skal du klæde dig efter lag på lag-metoden. Vi forklarer hvad du skal overveje.