Rundsav

En rundsav er altid et godt værktøj at have på værkstedet, fordi det kan bruges til mange alsidige arbejdsopgaver. Med en god håndrundsav får du et værktøj til hurtigt at lave præcise udskæringer. Hos Biltema er du sikker på at finde en håndrundsav, som passer til dine arbejdsopgaver.

Du kan læse mere om vores forskellige save herunder, hvor du også finder ud af, hvordan du vælger den helt rigtige rundsav. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller er i tvivl omkring, hvilken maskine du bør vælge, så kan du altid henvende dig til vores dygtige personale i din lokale biltema. Vi ser frem til at hjælpe dig.

En rundsav til dine arbejdsopgaver

Rundsaven er kendt for sin runde savklinge med tænder, der kan save i forskellige materialer gennem en roterende bevægelse. Vi har rundsave som udelukkende kan bruges til træmaterialer og en rundsav, der kan anvendes til materialer som gips, plast eller aluminium. Rundsaven kommer dog virkelig til sin ret, når det anvendes til opgaver i træ, hvor saven kan klare flere forskellige typer opgaver som:

  • At lave præcise udskæringer i træplader
  • Afkortning af emner
  • Flække træplader på langs
  • Save i møbelfiner

Mulighederne er mange med en god rundsav, og du er sikker på at få et værktøj, som hurtigt og effektivt klarer dine arbejdsopgaver. Der er dog forskel på, hvilke styrker vores rundsave har. Det er derfor også vigtigt, at du overvejer, hvilke krav du har til din nye rundsav.

Hvilke krav har du til din rundsav?

Alle vores rundsave lever op til standarderne for sikkerhed og anvendelse, men der er forskel på ydeevne, anvendelsesområder og tekniske specifikationer mellem vores rundsave. Derfor har vi herunder sammenlignet nogle af specifikationer, så du får et indblik i vores forskellige maskiner.

Maskinens effekt og RPM

I forhold til rundsavens effekt så svinger vores modeller mellem 710 til  1200 W, mens maskinerne har omdrejningstal på 4600 til 5500. Vores dyreste model har en rpm på 5500, hvilket betyder, at den laver over 5000 omdrejninger i minuttet. Hvis du gerne vil have hurtige omdrejninger, så bør du vælge vores pro model, men hvis dette ikke er nødvendigt, så bør du overveje vores andre modeller.

Gerings udskæringer

Skal du udskære et emne, som skal have en bestemt gering, så bør du vælge vores pro model. Denne rundsav kan indstilles fra 0 til 45 grader, så du får en hel præcis udskæring. Skal du blot lave lige snit i træplader, så er det måske de to billigere modeller, du skal vælge. Vores mellemste model har en laser, der viser skæringslinjen. Dette gør det endnu nemmere at lave lige udskæringer.

Hvor ofte skal du anvende din maskine?

Hvis du er på udkig efter en hobby rundsav, som du kan anvende til små opgaver i ny og næ, så bør du investere i vores praktiske og billigere modeller. Hvis du i stedet ved, at du kommer til at anvende rundsaven til projekter, så kan det være en rigtig god investering at få en pro rundsav.

Få god vejledning af vores dygtige personale

Det kan være svært at vide præcis, hvilken maskine der vil passe til dig. Hvis du selv er i tvivl omkring, hvad der ville passe bedst til de opgaver, som du har, så er du altid velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale biltema. De har stor viden på området og kan derfor være med til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken maskine der ville passe til dig. Vi ser frem til at hjælpe dig.

3 Søgeresultater