Bajonetsave

Hos Biltema finder du et attraktivt udvalg af bajonetsave i høj kvalitet.
Vores udvalg består af brugervenlige bajonetsave med klinger med forskellige slaglængder og snitdybder. Endvidere kan vi byde på bajonetsave i en række forskellige prisklasser. Du kan helt sikkert også finde en sav, der matcher dit budget og dine ønsker.

I hvilke situationer kan man bruge en bajonetsav?

En bajonetsav kan med fordel tages i brug i en lang række forskellige situationer. Bajonetsaven er ikke mindst ideel til nedrivningsarbejde.
Denne savtype bruges hovedsageligt til lidt mere grove opgaver, hvor stiksave og andre savtyper ikke kan følge med. Det forklarer også, hvorfor netop bajonetsaven er kendt som stiksavens storebror. Sammenlignet med stiksaven, så byder bajonetsaven på en længere klinge og ikke mindst flere kræfter.

Der er rigtig mange gode grunde til at købe og bruge en bajonetsav, heriblandt følgende:

  • Den er ideel til nedrivning
  • Den kan bruges til afkortning og beskæring af mange forskellige materialer
  • Den kan bruges trange steder, hvor andre save ikke kan komme til
  • Det er nemt og hurtigt at skifte savens klinge ved behov

Med andre ord er en bajonetsav et alsidigt stykke værktøj, som enhver handy person bør ligge inde med. Du skal ikke bruge bajonetsaven, hvis du ønsker at skære pænt, men drejer det sig til gengæld om beskæring eller nedrivning, så er denne savtype pragtfuld.

Hvilken bajonetsav skal jeg vælge?

I vores udvalg finder du rigtig mange fine bajonetsave. Derfor kan det være svært at vælge, men ved du, hvilke krav og ønsker du har til saven, så skal du nok kunne finde den helt rigtige sav. Nedenfor gennemgår vi nogle af de vigtigste faktorer:

El- eller batteridrevet?

Som kunde kan du frit vælge mellem en el- og batteridrevet bajonetsav. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder, så valget er dit. Med en batteridrevet bajonetsav opnår du typisk en lavere produktvægt og større bevægelsesfrihed, mens en eldrevet bajonetsav egner sig bedst til grovere arbejde og hyppig brug.

Funktioner

Alle bajonetsave byder på en eller flere funktioner. Der er typisk tale om funktioner, der er med til at højne brugervenligheden og med til at sikre et bedre resultat. Blandt nogle af de mest attraktive funktioner kan der nævnes vibrationsdæmpende greb, hastighedsregulering, pendulindstilling, drejbar front, batteriindikator og meget mere.

Motor

Bajonetsavens motor er selvfølgelig også en vigtig del. Skal du kunne save i stort set alle materialer, inklusiv nogle af de hårdere materialer, så har du brug for en bajonetsav med en kraftig motor. Vær i den anledning opmærksom på motorens effekt – angivet i watt.

3 Søgeresultater