Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stiksave

Står en ny og funktionel stiksav i enestående kvalitet højt på din personlige ønskeliste? Så kan vi med sikkerhed hjælpe dig et afgørende skridt tættere på at finde den ønskede stiksav. Her på siden finder du nemlig vores mange funktionelle, sikre og effektive stiksave. Med disse stiksave er der rig mulighed for både at løse små og ukomplicerede opgaver såvel som større opgaver med høj kompleksitet.

Valg af stiksav

At vælge den helt rigtige stiksav kan være lettere sagt end gjort. Udvalget af stiksave er nemlig stort og attraktivt. Det nemme vil måske være blot at købe den dyreste stiksav og håbe, at det er den bedste, men desværre hænger pris og kvalitet ikke altid sammen.
Stiksav med bøjlegreb eller stavgreb?
Som køber af en stiksav skal du i første omgang tage stilling til, hvilken model du vil foretrække. Skal det være en stiksav med bøjlegreb eller stavgreb?
En stiksav med bøjlegreb er både den mest brugervenlige og typisk også den billigste type. Denne savtype bliver som regel valgt af amatører, der skal bruge saven til mindre krævende opgaver. På den anden side har vi stiksaven med stavgreb, som er noget stærkere end den anden model, og derfor også er den foretrukne stiksav blandt professionelle.

Hvilke funktioner skal stiksaven have?

Hvad angår stiksavens funktioner og specifikationer, så er det igen de individuelle præferencer og ønsker, der er vigtige. Det er nemlig vidt forskelligt, hvilke funktioner der ønskes fra brugerens side.
Vi kan ikke afgøre, hvilke funktioner din kommende stiksav skal byde på. Til gengæld kan vi præsentere dig for nogle af de funktioner, som andre kunder har valgt at prioritere højt:

  • Pendulfunktion
  • Indbygget lys (praktisk, hvis du arbejder et sted med dårlig belysning)
  • Spånblæsefunktion (så du altid kan holde skærelinjen fri for savspåner)
  • Tilslutning af støvsuger
  • Hastighedsindstilling i flere trin
  • Udskiftning af klinge uden brug af værktøj
  • Lettilgængelig afbryder
  • Vipbar fodplade

Ønsker du dig andet af din stiksav end ovennævnte, så husk at tage højde for dette, når du sammenligner de mange stiksave fra vores sortiment.

Betjening og sikkerhed

Af andre vigtige parametre er det værd at fremhæve henholdsvis betjening og sikkerhed.
Din stiksav skal være let at betjene, og det er i den anledning vigtigt at stille skarpt på savens greb, produktvægt og savens knapper. Optimalt set skal saven byde på et ergonomisk greb, en lav produktvægt og nogle letbetjente knapper.
Din kommende stiksav skal selvfølgelig også være sikker at betjene. Vær derfor opmærksom på stiksavens sikkerhedsforanstaltninger- og funktioner. Mere konkret skal du bl.a. tage højde for beskyttelsesklassen.

Køb din nye stiksav online eller i et varehus nær dig

Jagten på din nye stiksav kan med fordel både starte og slutte på www.biltema.dk – vi har nemlig med al sandsynlighed en stiksav efter din smag. Ønsker du at se de forskellige stiksave i virkeligheden, inden du beslutter dig, så kan du besøge en af vores mange varehuse. Vi glæder os til at se dig, hvad end du vælger at handle online eller offline.