Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Savblade og savklinger

Er du på udkig efter nye savblade til din rundsav, bajonetsav, stiksav eller en helt fjerde savtype, så kan vi byde ind med vores store udvalg. Vi tilbyder en verden af holdbare savblade til yderst konkurrencedygtige priser.
Du kan nemt og bekvemt shoppe via din smartphone, tablet eller laptop, hvorfra du kan afgive en ordre. Du er også velkommen til at besøge en af vores mange velindrettede varehuse, hvor vi ligeledes forhandler savblade.

Hvornår skal savblade skiftes?

Savblade holder, uanset hvor god kvaliteten er, ikke evigt. Derfor kan det give mening at købe ekstra savblade til sin sav, så man hurtigt og sikkert kan udskifte savbladet, når det er nødvendigt. I den anledning skal du selvfølgelig vide, hvilke tegn du skal være opmærksom på. Får du ikke udskiftet savbladet i tide, så risikerer du ikke blot, at det påvirker dit skærearbejde negativt. Du risikerer også at komme til skade.

Du skal bl.a. reagere på følgende:

  • Savbladet er bøjet
  • Savbladet er deformeret
  • Savbladet virker sløvt
  • Savbladet er beskadiget på anden vis

I alle ovennævnte tilfælde – og i mange andre tilfælde – er det sund fornuft at udskifte savbladet. Som regel vil du ikke være i tvivl om, hvorvidt bladet skal udskiftes eller ej. Om ikke andet kan du skifte bladet for at være på den sikre side.