Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Afbidere til at klippe tråde

Mangler du afbidere, der kan klippe alle slags tråde over?

Hos Biltema har vi et varieret udvalg af afbidere, som kan klippe forskellige tråde og ledninger over. Her på siden og i butikkerne kan du både finde skævbidere og ligebidere.

Bliv klogere på dem her.

Find i forskellige størrelser

Vores skævbidere og ligebidere kommer i flere forskellige størrelser. På den måde kan du også få klippet ledninger og tråde steder, der er svært fremkommelige. 

Denne fleksibilitet er nødvendig, når du skal arbejde med værktøj. Med vores varierede udvalg er det muligt at benytte dem i mange forskellige situationer.  

Gummihåndtag øger komforten

Skævbiderne og ligebiderne har gummihåndtag, der sikrer, at dine hænder ikke slides mere end højst nødvendigt, og de dermed bliver skånet mest muligt.

Desuden får du også et bedre og mere fast greb med gummihåndtag.

Kvalitet til fordelagtige priser

Kvalitet er ikke lig med skyhøje priser – det mener vi i hvert fald ikke hos Biltema. Vi har derfor cuttet priserne, så du kan nyde godt af kvalitet til lave priser.

Vi tror inderligt på, at alle skal have råd til at få det bedste værktøj til deres projekter – små såvel som store.

Vores lave priser kan du nyde godt af hele året rundt. Derfor behøver du ikke at vente på vores tilbudsavis for at købe lige præcis dét værktøj, du mangler.

Samtidig er vi af den overbevisning, at vores kunder skal have noget for de penge, de bruger hos os. Og det er lige, hvad de får. Vores produkter er solide, holdbare og alt derimellem.

Du kan derfor roligt kigge hele vores sortiment igennem uden at være bekymret for, at pengepungen bliver tømt, eller om produkterne holder i længere tid.

Leder du efter en skævbider eller ligebider, så tøv ikke med at kigge vores udvalg igennem.

En investering i vores værktøj er en investering i dine fremtidige projekter.

Vi står klar til at hjælpe

Er afbidere ikke lige der, hvor dine spidskompetencer ligger? Er du i tvivl om, hvilken en du skal have? Og har du flere spørgsmål endnu?

Så står vores kollegaer landet rundt til rådighed – de er klar til at svare på alle dine spørgsmål. På den måde kan du finde det helt rigtige til netop dig og dine behov.

Du kan få vores hjælp på den måde, der passer dig bedst. Det kan både være over telefon, mail og i vores butikker.

Ønsker du at kontakte os over telefon, så giv os et kald på 70 80 77 70.

Vil du hellere skrive til os, kan du gøre det på følgende mail: kundeservice@biltema.dk

Kontakt os og lad os sammen finde den helt ideelle løsning til dig.