Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Knibtænger – et musthave i værktøjskassen

Har du ikke en knibtang i din værktøjskasse, bør du overveje at investere i det fleksible værktøj. Tangen kan du bruge i flere forskellige situationer, og den er nem at have med dig rundt.

Hos Biltema tilbyder vi knibtænger i høj kvalitet til fordelagtige priser. Tag et kig rundt i vores udvalg her på siden.

Hvad kan en knibtang bruges til?

Der er mange gode kvaliteter ved værktøjet. Den kan blandt andet bruges til at trække søm og skruer ud af vægge og træ. Samtidig kan den også bruges til at skære ting og klemme dem.

Det er et alsidigt værktøj, der hører til i ethvert godt værktøjssæt og andre steder, du ellers opbevarer dit værktøj.

Hvordan adskiller knibtænger sig fra almindelige tænger?

En knibtang er anderledes end en almindelig tang. Dens kraft ved et punkt eller vinkelret ind på en kant adskiller den fra en almindelig variant.

Det betyder, at tænderne kan sættes helt tæt mod en overflade, så den eksempelvis er i stand til at trække et søm ud af en væg.

Godt greb med gummihåndtag

Med et behageligt håndtag af gummi på det yderste lag får du et fast og ikke mindst komfortabelt greb.

Det betyder, at du kan arbejde med tangen i mange timer uden at bekymre dig om at slide hænderne. Et godt greb gør også din arbejdsproces mere effektiv.

Få dit værktøj billigt hos Biltema

Vi bestræber os på at sikre billige kvalitetsprodukter til vores kunder. På den måde er vi med til at sørge for, at alle vores kunder har råd til at investere i bedste produkter – uanset hvordan deres økonomi ser ud.

Du kan derfor også finde alle de tænger, du har behov for, til priser, der er svære at takke nej til.

Dem kan du finde her på siden eller i en af vores mange butikker.

Kompetente medarbejdere, der er klar til at hjælpe

Vi har nøje udvalgt hver eneste medarbejder og har sammensat et team, der dagligt formår at levere den bedste rådgivning og kundeservice.

Vores medarbejdere er indsigtsfulde og kan derfor hjælpe med at besvare alle de spørgsmål, du sidder inde med. Teamet lytter til hver kunde, der har brug for hjælp, og vi sætter en ære i at hjælpe og finde den bedste løsning til dig.

Kontakt os allerede i dag og lad os give dig en hjælpende hånd.

Sådan kan du kontakte os

Vi ved, at det ikke er lige nemt for alle vores kunder at komme til en af vores butikker. Derfor har vi sørget for, at der er andre måder at kontakte os på. 

Det kan både være over telefon eller mail.

Vil du kontakte os over telefon, kan du gøre det på 70 80 77 70. Vil du hellere skrive til os, kan du sende os en mail på kundeservice@biltema.dk.